Nou în comunitatea pCon: Frandsen

Datele configurabile de la Frandsen sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Conectează-te la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei


Prezentare Frandsen

Imagine: Frandsen

Imagine: Frandsen

În lumea designului de iluminat, există pionieri ale căror creații inovatoare nu numai că iluminează încăperile, dar stârnesc și intrigi și inspirație. Frandsen, un renumit producător de corpuri de iluminat, întruchipează acest etos, îmbinând tradiția nordică cu flerul contemporan încă de la înființarea sa în 1968 de către fondatorul Benny Frandsen.

Povestea Frandsen este una a începuturilor umile și a creativității fără limite. Totul a început în subsolul lui Benny Frandsen, unde acesta a confecționat pentru prima dată corpuri de iluminat cu viziunea de a redefini estetica iluminatului. Până în prezent, Frandsen a devenit o companie de iluminat premiată, cu o prezență globală. Călătoria sa de la acele origini modeste până la a deveni un brand recunoscut la nivel internațional subliniază angajamentul său față de excelență și inovație.

Imagine: Frandsen

Imagine: Frandsen

În centrul filozofiei Frandsen se află o apreciere profundă a principiilor nordice de design. Fiecare corp de iluminat creat de Frandsen este o mărturie a eleganței atemporale, în care forma, materialitatea și atmosfera de iluminat converg armonios. Nu este vorba doar de a ilumina un spațiu; este vorba de a crea o ambianță care captivează și transformă.

Cea mai recentă colecție Frandsen este o dovadă a evoluției sale și a dedicării neobosite pentru a împinge limitele designului. De la luminile suspendate izbitoare, precum Kolorit și Koi, care emană rafinament și stil, până la luminile portabile inovatoare precum Grasp, fiecare piesă întruchipează etica brandului de a îmbina perfect funcționalitatea cu estetica.

Imagine: Frandsen

Imagine: Frandsen

Ceea ce diferențiază Frandsen este capacitatea sa de a menține spiritul fondatorului său, inovând în permanență și trasând noi căi în materie de design și tehnologie. Cu fiecare nouă creație, Frandsen nu numai că iluminează spațiile, ci și stârnește conversații și inspiră creativitatea.

Imagine: Frandsen

Imagine: Frandsen

Iar acum, Frandsen pornește într-o nouă călătorie, pe măsură ce se alătură comunității pCon, un ecosistem vibrant de designeri, arhitecți și producători. Această colaborare promite să ridice și mai mult raza de acțiune și influența Frandsen în lumea designului. Prin conectarea cu profesioniști și entuziaști care gândesc la fel, Frandsen își propune să continue să modeleze narațiunea iluminatului și designului contemporan.

În timp ce privim spre viitor, un lucru este sigur: Corpurile de iluminat Frandsen vor continua să strălucească puternic, luminând spații și minți deopotrivă, inspirând generațiile viitoare. Așadar, fie că doriți să iluminați o încăpere sau să vă stârniți următorul efort creativ, nu căutați mai departe de Frandsen – acolo unde inovația întâlnește iluminarea.

Imagine: Frandsen

Imagine: Frandsen


Solicitați datele produselor prin intermediul selecției producătorului din pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *