Bun venit în comunitatea pCon: Weishäupl Möbelwerkstätten

Datele configurabile de la producătorul german Weishäupl Möbelwerkstätten GmbH sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Weishäupl prin intermediul pCon.login


Weishäupl Möbelwerkstätten: Bine ați venit pe partea însorită a vieții

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Cei de la Weishäupl Möbelwerkstätten și-au dedicat inima acum peste 50 de ani materialelor sincere, fabricate în mare parte manual. Nimic nu s-a schimbat până în ziua de azi. Bineînțeles, sunt folosite și tehnici moderne – dar numai acolo unde acestea completează produsul într-un mod semnificativ. În fabrica administrată de familie din Stephanskirchen, în Bavaria Superioară, în mijlocul celei mai frumoase naturi și în fața unui peisaj montan impresionant, cei de la Weishäupl Werkstätten își urmează vocația cu entuziasm și multă grijă: fabrică umbrele de soare care pot supraviețui generațiilor și construiesc mobilier de exterior care transformă grădina și terasa în spații de locuit. Dragostea pentru materialul lemn îi însoțește dintotdeauna. Poate pentru că nu există un alt material care să aibă atât de multă viață în el. În combinație cu materiale inovatoare și inteligente, redefinesc calitatea produselor pe termen lung.

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Calitate și durabilitate
Pentru Weishäupl, sustenabilitatea nu înseamnă doar un lanț de aprovizionare ecologic, ci și durabilitatea produselor. Weishäupl este o adevărată afacere de familie și s-a axat întotdeauna pe natură. “Sustenabilitatea a făcut parte din ADN-ul nostru încă de la început”. Umbrelele sunt lucrate manual, cu dragoste, din lemn local în tâmplăria proprie.
Stâlpul umbrelei și montanții sunt din frasin, care nu este doar foarte elastic, ci și foarte rezistent atunci când este lipit de mai multe ori. Cuplele umbrelei de soare sunt strunjite manual din mesteacăn, iar țesăturile acrilice vibrante sunt țesute în Germania, Austria și Spania. “Am fost sustenabili înainte ca acest cuvânt să existe”, spune Philipp Weishäupl. Iar regionalitatea nu se termină cu umbrelele – chiar și pietrișul pentru baza stabilă provine din Bavaria Superioară.

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Lista poate continua la nesfârșit – dar cel mai important lucru nu este durabilitatea produselor pentru că acestea sunt destul de durabile pentru a rezista de-a lungul generațiilor. Dar dacă, după mulți ani, o piesă sau o copertă trebuie înlocuită, ne bucurăm să o vedem din nou. Păstrarea unei lumi în care merită să trăiești pentru generațiile viitoare, asumarea responsabilității ecologice – pe scurt, să ai grijă de ceea ce iubești – iată ce reprezintă familia Weishäupl prin numele său.

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Fabricile
Toate țesăturile acrilice premium pentru husele de umbrele Weishäupl sunt supuse unei vopsitorii prin filare pentru o rezistență excelentă la lumină și culori vibrante. În plus, suprafața are un finisaj tehnic special care face ca țesăturile să fie extrem de robuste și durabile, să respingă murdăria și, prin urmare, să fie ușor de curățat, precum și să fie rezistente la intemperii și la putrezire. Aceste țesături se mândresc cu o protecție ridicată împotriva razelor ultraviolete și au certificare OEKO-TEX.

O echipă de service dedicată se ocupă de curățarea profesională a husei și de reînnoirea cadrelor de umbrelă și a mobilierului îmbătrânit.

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Aproape 100 de angajați lucrează în fiecare zi în diferitele departamente pentru a produce toate aceste piese preferate: tâmplărie, producția de umbrele de soare, asamblarea scaunelor, prelucrarea țesăturilor, tapițerie, logistică de depozit și administrație. Gama selectată de Weishäupl este împărțită în 3 grupe de produse: umbrele de soare, mobilier de exterior și accesorii. Specialistul bavarez în amenajări exterioare oferă în prezent opt modele premium de umbrele de soare și 20 de game exclusive de mobilier.

Weishäupl Möbelwerkstätten este angajată într-o tradiție a meșteșugului care întotdeauna a avut un singur scop: cea mai înaltă calitate. Unicitatea mobilierului, însă, are o origine diferită: provine din atenția la detalii, din grija devotată, din pasiunea pentru arta confecționării manuale. Inima și mâna pot face ceea ce mașinile nu pot niciodată: dau lucrurilor un suflet.

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Weishäupl se alătură comunității pCon: Tradiția întâlnește inovația
Weishäupl începe cu configurarea umbrelelor de soare și a tuturor variantelor de echipament. Integrarea umbrelelor de soare Weishäupl în comunitatea pCon oferă avantaje semnificative pentru partenerii de vânzări și comercianții cu amănuntul:

  • Îmbunătățirea prezentării produselor: Distribuitorii pot prezenta acum umbrelele Weishäupl într-un mod mai dinamic și mai atractiv. Configuratorul 3D permite vizualizarea detaliată a produselor și oferă clienților o imagine realistă a modului în care va arăta umbrela de soare și cum se va potrivi pe terasă/balcon.
  • Configurare cu un singur clic: Cu ajutorul datelor configurabile, partenerii de vânzări pot demonstra cu ușurință versatilitatea umbrelelor de soare Weishäupl. Clienții pot explora diferite configurații, culori, dimensiuni și variante și pot personaliza umbrelele de soare în funcție de nevoile și preferințele lor specifice.
  • Proces de vânzare eficient: Integrarea eficientizează procesul de vânzare și reduce timpul alocat pregătirii ofertelor. Distribuitorii pot ajusta rapid configurațiile produselor pe baza feedback-ului clienților, oferind un serviciu mai receptiv și mai eficient.
  • Creșterea acurateței și a satisfacției: Capacitatea de a configura cu precizie produsele reduce șansele de erori de comandă. Această acuratețe asigură faptul că clienții primesc exact ceea ce se așteaptă, ceea ce duce la rate de satisfacție mai mari și la comenzi repetate.

Decizia Weishäupl de a furniza date configurabile comunității pCon reflectă angajamentul său față de inovare și satisfacția clienților. Această evoluție digitală nu numai că îmbunătățește experiența de utilizare a produselor pentru clienți, dar le permite dealerilor să își optimizeze procesele și să își extindă oferta de servicii.

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten

Imagine: Weishäupl Möbelwerkstätten


Solicitați datele produselor prin intermediul selecției producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *