Nou pe portalul pCon.catalog: Malmstolen AB

O selecție largă de scaune de înaltă calitate și cu prețuri accesibile de la Malmstolen AB este disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul suedez.

Vezi produsele de la Malmstolen AB în pCon.catalog


Prezentare Malmstolen AB cu cuvintele proprii

Imagine: Malmstolen AB

Imagine: Malmstolen AB

Malmstolen combină armonios expertiza ergonomică cu dedicarea pentru durabilitate și calitate superioară a produsului.

Fondată ca o afacere de familie în 1994 în Hunnebostrand, Suedia, Malmstolen și-a extins oferta pentru a oferi un portofoliu larg de soluții de scaune ergonomice, potrivite pentru o varietate de utilizatori și medii. Rămânând fidel angajamentului de a crea scaune ergonomice de clasă mondială, Malmstolen se concentrează pe proiectarea și fabricarea scaunelor de birou ideale pentru birourile moderne luând în același timp în calcul și aspectele ce țin de sănătate.

Străduindu-se continuu să aibă un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, Malmstolen își susține valorile fundamentale de inovație, confort și bunăstare, asigurând o gamă variată de opțiuni de scaune care răspund nevoilor unice ale fiecărui client.

Imagine: Malmstolen AB

Imagine: Malmstolen AB

Cea mai recentă inovație a lui Malmstolen, Active R3, combină perfect stilul cu funcționalitatea pentru spațiul de lucru modern. Scaunul este conceput nu numai pentru birouri bazate pe activitate și diverse zile de lucru, ci este perfect și pentru utilizatorii individuali. Cu mecanismul său de auto-reglare și spatele auto-mulat, este potrivit pentru o gamă largă de utilizatori.

Prin colaborarea Malmstolen cu furnizori de textile de top precum Gabriel, Malmstolen oferă opțiuni personalizabile pentru a se combina cu o varietate de medii de lucru, ridicând simultan confortul și productivitatea la un nou nivel.

Imagine: Malmstolen AB

Imagine: Malmstolen AB

Prin includerea lui Malmstolen în proiectul dvs., vă luați un angajament clar față de durabilitate, sănătate și productivitate sporită.


Descărcați produsele de la Malmstolen AB în pCon.catalog

Distribuirea este permisă