Nou în comunitatea pCon: Arrow Group

Datele configurabile de la Arrow Group sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele despre produse Arrow Group prin pCon.login


Prezentare Arrow Group cu cuvintele proprii

Imagine: Arrow Group

Imagine: Arrow Group

Arrow Group produce și distribuie mobilier pentru spațiu de lucru proiectat inteligent și accesorii ergonomice, disponibile prin intermediul rețelei noastre mondiale de dealeri parteneri.

Imagine: Arrow Group

Imagine: Arrow Group

Gama noastră inovatoare de mobilier Formetiq® este concepută pentru a permite eficient un mediu de lucru eficient și modern. Tot ceea ce creăm se aliniază cu cele trei convingeri de bază: trebuie să arate frumos (formă), să funcționeze bine pentru tine (funcționalite) și să fie realizat în cel mai eficient mod din punct de vedere al resurselor (design inteligent). Gama Formetiq® include birourile noastre electrice în picioare Alto, solutii de depozitare mobile, scaune de lucru și scaune multifuncționale.

Imagine: Arrow Group

Imagine: Arrow Group

Proiectată inteligent de echipa noastră de experți, gama noastră Metalicon® a fost lansată în 2013 ca răspuns la nevoia tot mai mare de accesorii robuste, dar rafinate, pentru a susține piața mobilierului de birou. Gama Metalicon® include faimoasele noastre brațe pentru monitor, soluții de alimentare pentru desktop precum și pentru gestionarea cablurilor ce include și un sistemul magnetic de legătură.

Echipa Arrow Group înțelege mobilierul, având acumulat decenii de experiență și, deoarece echipa noastră de management provine din mediul dealer de mobilier de birou, înțelegem atât nevoile dealer-ului, cât și ale utilizatorului final la fiecare pas. Ne mândrim să oferim cele mai bune servicii, preț și confort.

Imagine: Arrow Group

Imagine: Arrow Group

Tapițeria noastră internă ne permite să producem scaune și acustică din țesături la comandă, precum și să renovăm mobilierul existent. Deținem stoc pentru toate gamele noastre în depozitele noastre din Marea Britanie, gata pentru livrare imediată utilizând propriile noastre vehicule.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă