Nou în comunitatea pCon: PLYCOLLECTION

Datele configurabile de la PLYCOLLECTION sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele despre produs PLYCOLLECTION prin pCon.login


Prezentare PLYCOLLECTION

Imagine: PLYCOLLECTION

Imagine: PLYCOLLECTION

Plycollection continuă ceea ce a început în anul 2000 BFDF și Chair Baltic, oferind scaune cu design ergonomic, scaune de bar, precum și mese din lemn, realizate în Letonia din placaj curbat lipit. Produsele noastre sunt proiectate de designeri de renume mondial precum Jakob Berg (Danemarca), Jakob Wagner (Danemarca), studioul O4I Design (Suedia), Komplot Design (Danemarca), Eric Pfeiffer (SUA), Pancho Nikander (Finlanda), Sven Ivar Dysthe (Norvegia), etc.

Datorită calității înalte asigurate de tehnologiile de fabricație a placajului curbat, liniile noastre de mobilier sunt potrivite atât pentru locuință, cât și pentru spațiile publice. Gama extinsă de produse și selecția de finisaje înseamnă că produsele noastre se vor potrivi diferitelor stiluri și cerințe.

Imagine: PLYCOLLECTION

Imagine: PLYCOLLECTION

Materiale și tehnologie de fabricație

Furnirurile de suprafață disponibile includ lemn de mesteacăn, stejar, laminat, nuc, wenge, zebrano și alte tipuri de lemn. Scaunele sau detaliile de mobilier pot fi finisate într-o varietate de moduri – putem folosi lac, lac albit, cireș, wenge sau pată neagră sau lac colorat în oricare dintre nuanțele NCS.

Made în Letonia

Ca și companie locală putem oferi costuri de transport mai mici și timp de livrare mai scurt. Puteți vedea toată producția noastră gata în showroom-ul nostru și puteți primi sfaturi cu privire la opțiunile de personalizare.

Calitate

În ciuda straturilor subțiri, placajul este în mod natural puternic, durabil și ușor, ceea ce este util pentru transportul produselor.

Imagine: PLYCOLLECTION

Imagine: PLYCOLLECTION


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă