Nou în comunitatea pCon: KAMO

Datele configurabile de la KAMO sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor KAMO prin pCon.login


Imagine: KAMO

Imagine: KAMO

KAMO este un brand de mobilă distinctiv care se află pe piață din 2012. Activitatea noastră de bază este proiectarea și fabricarea mobilierului destinat colaborării. KAMO este specializată în săli de conferințe, zone de recepție și spații de consultanță.

Din 2013, ne-am specializat în mobilier care încorporează tehnologii de comunicare precum videoconferința, display-ul, schimburile de mesaje și multe dintre noile instrumente care s-au accelerat în perioada post COVID.

De asemenea, diversitatea clienților noștri ne face să ne confruntăm cu noile tehnologii. Am evoluat de la o bază de clienți care erau 100% planificatori de spațiu la o bază mixtă de clienți de integratori de tehnologie. În acest context, am dezvoltat gamele standard pe care suntem încântați să vi le prezentăm prin pCon.

În ceea ce privește materialele utilizate pentru fabricarea produselor noastre, lucrăm cu toate materialele disponibile pe piață, inclusiv melamină, laminat, PMMA, corian, lac, dulapuri și sticlă; doar pentru a numi câteva.

KAMO este prezent în Europa în 3 țări diferite: Franța, Spania și Slovacia.

Imagine: KAMO

Imagine: KAMO


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *