Bun venit în comunitatea pCon: VONK

Datele configurabile de la VONK sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor VONK prin pCon.login


Prezentare VONK cu cuvintele proprii

Imagine: VONK

Imagine: VONK

VONK reprezintă acel mobilier de exterior cu temperament: puternic, distinctiv și atemporal. Oțelul și lemnul de esență tare se întâlnesc într-o „taietura finală” ce surprinde. Mobilierul de la VONK este în fiecare zi o sărbătoare a conexiunii umane. Corporațiile se bazează pe VONK pentru a-și mobila spațiile exterioare. Masa de picnic FUSE este puternică, practică și grațioasă: ideală pentru site-urile corporative.

Imagine: VONK

Imagine: VONK

Cédric Marchand, fost designer de interior la ING: „Am fost imediat convins că masa de picnic FUSE se potrivea perfect în designul spațiului nostru exterior. Designul curat, dar robust și alegerea atemporală a materialelor m-au atras. Faptul că mobilierul este local și lucrat manual a fost o idee fantastică pentru mine.”

Imagine: VONK

Imagine: VONK

Clienții privați adaugă caracter grădinii sau terasei lor cu mesele și băncile VONK. Mobilierul de exterior invită la petrecere, bucurie, discuție. Mobilierul este lucrat manual, cu materiale rezistente, făcându-l să reziste mulți ani.

Jonas Willems este inspiratorul VONK Furniture. Nepotul unor proprietari de galerie și fiul unui arhitect-fabricant de mobilă, i s-a insuflet dragostea pentru design din familie. Jonas: „Sunt încântat când clienții răspund cu: Simt că ai pus timp și efort în această mobilă, casa noastră are suflet acum. Acest sentiment, pentru asta o fac. Și să aducem oamenii împreună, urmărind un sentiment mai profund de unitate.”

Imagine: VONK

Imagine: VONK


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă