Bun venit în comunitatea pCon: VONK

Datele configurabile de la VONK sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor VONK prin pCon.login


Prezentare VONK cu cuvintele proprii

Imagine: VONK

Imagine: VONK

VONK reprezintă acel mobilier de exterior cu temperament: puternic, distinctiv și atemporal. Oțelul și lemnul de esență tare se întâlnesc într-o „taietura finală” ce surprinde. Mobilierul de la VONK este în fiecare zi o sărbătoare a conexiunii umane. Corporațiile se bazează pe VONK pentru a-și mobila spațiile exterioare. Masa de picnic FUSE este puternică, practică și grațioasă: ideală pentru site-urile corporative.

Imagine: VONK

Imagine: VONK

Cédric Marchand, fost designer de interior la ING: „Am fost imediat convins că masa de picnic FUSE se potrivea perfect în designul spațiului nostru exterior. Designul curat, dar robust și alegerea atemporală a materialelor m-au atras. Faptul că mobilierul este local și lucrat manual a fost o idee fantastică pentru mine.”

Imagine: VONK

Imagine: VONK

Clienții privați adaugă caracter grădinii sau terasei lor cu mesele și băncile VONK. Mobilierul de exterior invită la petrecere, bucurie, discuție. Mobilierul este lucrat manual, cu materiale rezistente, făcându-l să reziste mulți ani.

Jonas Willems este inspiratorul VONK Furniture. Nepotul unor proprietari de galerie și fiul unui arhitect-fabricant de mobilă, i s-a insuflet dragostea pentru design din familie. Jonas: „Sunt încântat când clienții răspund cu: Simt că ai pus timp și efort în această mobilă, casa noastră are suflet acum. Acest sentiment, pentru asta o fac. Și să aducem oamenii împreună, urmărind un sentiment mai profund de unitate.”

Imagine: VONK

Imagine: VONK


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *