Ce este nou în pCon.planner 8.9

Lansarea anuală de toamnă pCon.planner este acum disponibilă! Pe lângă numeroasele îmbunătățiri efectuate pentru a crește eficiența și claritatea atunci când planificați, există și un nou serviciu care simplifică partajarea conținutului media prin codul QR. Utilizatorii versiunii PRO beneficiază de o previzualizare a materialelor de înaltă calitate în timpul configurării articolelor. În zona de aspect, există acum o opțiune de a roti textele și alte elemente pentru a folosi cât mai bine spațiul disponibil pe pagină.

Partajare: Nu este necesară Autentificarea pentru codurile QR

Este foarte popular să partajați conținut media prin codul QR. Până acum, acest lucru a necesitat întotdeauna conectarea la un serviciu cloud. Cu pCon.planner 8.9, acest proces este acum la fel de ușor ca o plimbare toamna în parc. Noua opțiune „Standard” face posibilă partajarea directă a modelelor 3D, a conținutului AR și a imaginilor panoramice, fără a fi nevoie să vă conectați mai întâi la un serviciu cloud. Rețineți că încărcările individuale sunt limitate la o dimensiune de fișier de 1 GB și sunt disponibile numai până la data de expirare specificată.

Configurație: Previzualizare de înaltă calitate a Materialelor (PRO)

Proprietățile imaginilor produselor de înaltă rezoluție facilitează selectarea materialelor în pCon.planner PRO și permit o vizualizare detaliată a structurii materialului. Făcând clic pe imaginea de previzualizare, se va deschide o vedere mai mare a materialului selectat, ajutându-vă să identificați și să comparați materialele potrivite.

Deși doar câțiva dintre producători oferă până acum previzualizări ale materialelor în datele lor OFML, suntem încântați să vedem o creștere constantă în această direcție. Acest lucru contribuie semnificativ la îmbunătățirea continuă a datelor produselor și crește calitatea experienței de planificare și consultanță atât pentru utilizatori, cât și pentru clienți.

Aspect: Rotirea Vizualizării (PRO)

Există o nouă caracteristică foarte utilă în zona de aspect a pCon.planner PRO: Toate elementele de pe pagina de aspect (inclusiv dimensiunile) pot fi acum rotite în pași de 90°. Aceasta înseamnă că întregul proiect nu mai trebuie să fie rotit în zona de planificare, iar spațiul disponibil pe pagina de layout poate fi utilizat în mod optim. Textele pot fi, de asemenea, rotite în orice număr de pași utilizând introducerea unghiului de rotație.

Îmbunătățiri suplimentare de care ați putea avea nevoie:

  • Calcul imagine: Resetare anumite aspecte ce țin de o geometrie incorectă
  • Manager profil: fila Editare Reproiectată(PRO)
  • Impresionează: Iluminare mai bună și ocluzie ambientală în browser
  • Editor de proprietăți: alocare mai ușoară a proprietăților și utilizare îmbunătățită
  • Export: RECADZ Export pentru Relux (PRO)

Descoperiți Noile Funcții în Acțiune

Doriți să vedeți noile funcții ale pCon.planner 8.9 în acțiune? Am creat un scurt videoclip care va demonstra toate îmbunătățirile și noile opțiuni din aplicație. Vă invităm să vizionați videoclipul pe canalul nostru de YouTube și să împărtășiți cele mai recente modificări colegilor dvs.

Aflați mai multe despre noile funcții din Centrul de Ajutor. Vizitați și canalul nostru YouTube, unde mai multe tutoriale noi vor fi publicate în curând. Abonați-vă la blogul pCon (subsol) pentru a fi la curent.

*Butonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți utilizator apCon.plannerPRO sau ME, vă rugăm să așteptați să descărcați cea mai nouă versiune până când primiți mesajul de dialog de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.

Distribuirea este permisă