Acum disponibil pentru comunitatea pCon: wacosystems GmbH

Datele configurabile de la wacosystems GmbH sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor wacosystems prin pCon.login


Prezentare wacosystems GmbH cu cuvintele proprii

Wacosystems GmbH este un producător de panouri inovatoare, ușoare, tip fagure, pentru sisteme de pereți despărțitori translucizi și izolatori fonic. De la bun început, a fost o mare preocupare a noastră să proiectăm spații de locuit deschise la lumină, cu materiale de înaltă calitate și unice. Încă din 2003, am brevetat procesul de producție pe care l-am dezvoltat noi înșine pentru tehnologia unică de tip fagure. Acest lucru a dus la primele panouri ușoare în 2007, urmate de soluții de sistem pregătite pentru piață în 2010.

Portofoliul nostru de produse oferă o gamă inovatoare de soluții acustice extrem de eficiente, de protecție fonică și de absorbție a sunetului, proiectate și fabricate în Germania. Cu aceste produse puteți crea experiențe noi în camere deschise la lumină și, în același timp, puteți îmbunătăți semnificativ acustica.

Spre deosebire de pereții despărțitori convenționali din sticlă, acestea sunt panouri ușoare foarte robuste, care pot fi ușor reglate în timpul instalării, ușor asamblate și transportate la costuri reduse. În comparație cu pereții despărțitori sau ușile din sticlă „reci”, straturile de acoperire din plastic ale panourilor de tip fagure de la wacosystems impresionează cu o senzație caldă și, spre deosebire de suprafețele din sticlă, sunt semnificativ mai puțin sensibile la amprentele digitale.

Soluțiile de perete despărțitor transparent sau satinat, fie ca sistem de perete despărțitor înalt de încăpere, fie ca perete mobil si manevrabil, fie ca element despărțitor suspendat în cameră sau ca perete despărțitor între mese, pot fi completate în mod ideal cu elementele noastre absorbante acoperite cu material textil. Sistemul nostru de perete despărțitor „Kandela T38+” impresionează printr-o structură de perete multistratificată și foarte bine prelucrată într-un design atemporal și permite o îmbunătățire eficientă a acusticii încăperii.

 

Sistemele de șine și accesoriile din aluminiu, cum ar fi picioarele reglabile și consolele de montare, impresionează și prin calitatea lor înaltă, Made in Germany. Pentru că, cu exigența sa mare pentru perfecțiune și longevitate a produsului, wacosystems GmbH se consideră responsabilă față de mediu și de semenii săi.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă