Bun venit în comunitatea pCon: Röthlisberger Kollektion

Datele configurabile de la Röthlisberger Kollektion sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Röthlisberger prin pCon.login


Prezentare Röthlisberger Kollektion

Imagine: Röthlisberger

Imagine: Röthlisberger

Röthlisberger este povestea unei afaceri de familie elvețiane. Timp de patru generații, la Röthlisberger se creează mobilier care se caracterizează prin design independent, inovație și calitate.

Imagine: Röthlisberger

Imagine: Röthlisberger

Împreună cu designeri renumiți și un grup de angajați talentați, se transformă ideile de design în mobilier de ultimă generație. Succesul muncii lor continuă să-i determine să depășească limitările tehnice și formale în construcția de mobilier și să surprindă clienții cu soluții de design mereu noi.

La Röthlisberger, high-tech se întâlnește cu măiestria pentru a crea o colecție de mobilier cu adevărat unică. În loc de tendințe, acestea urmăresc un obiectiv clar: fiecare piesă de mobilier ar trebui să fie incomparabilă și să aibă ceea ce este necesar pentru a deveni un clasic al designului. O valoare sigură care va rezista testului timpului.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă