Acum disponibil în pCon.catalog: SACKit

O selecție largă de lumini, scaune de bar, difuzoare, beanbags și alte produse pentru un stil de viață modern, de la SACKit, este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul danez.

Vezi produsele de la SACKit în pCon.catalog


Prezentare SACKit cu cuvintele proprii

Imagine: SACKit

Imagine: SACKit

Povestea SACKit a început în 2012 în Aalborg, Danemarca, cu fondatorul Kristoffer Glerup, și de atunci a devenit povestea unui brand consacrat care face designul accesibil tuturor.

SACKit este este o companie care iese în evidență. Creăm produse multifuncționale de înaltă calitate și design exclusiv danez. Un produs SACKit este un produs de care te poti bucura ani de zile! Pentru că refuzăm să compromitem funcționalitatea și calitatea design-urilor noastre.

Oamenii ne întreabă adesea „Care este legătura dintre difuzoare și beanbags?” Pentru noi legătura este evidentă – producem produse funcționale pentru stilul de viață modern, activ. Nu ne lăsăm limitați de o categorie de produse. Lucrăm în mod constant la satisfacerea nevoilor consumatorilor de produse relevante și funcționale pentru stilul de viață.

Imagine: SACKit

Imagine: SACKit


Descărcați modelele de pe SACKit prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă