Nou în comunitatea pCon: Scholl Apparatebau

Datele configurabile de la Scholl Apparatebau sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele Scholl Apparatebau prin pCon.login


Prezentare Scholl Apparatebau

Imagine: Scholl

Imagine: Scholl

SCHOLL – DE PESTE 75 DE ANI NUMELE NOSTRU ÎNSEAMNĂ PERFORMANȚĂ ÎN DOMENIUL TEHNOLOGIEI ÎNCĂLZIRII, TRANSPORTULUI ȘI SERVIRII ALIMENTELOR.

În 1945, producătorul Offenbach (Germania) Gustav Scholl a dezvoltat prototipul primului încălzitor de farfurii. De atunci, compania noastră s-a specializat în fabricarea de echipamente și aparate de catering pe scară largă.

Odată cu mutarea în 1959 de la Frankfurt la Bad Marienberg – sediul companiei de astăzi – am avut ocazia să ne dezvoltăm în mod continuu gama de produse, în cei 10.000 m², și să o înmulțim exponențial. Aceasta variază de la prepararea alimentelor (echipamente de gătit prin inducție) la prezentarea alimentelor (tehnologia de servire, menținere la cald și răcire) până la returnarea vaselor (cărucioare cu tăvi).

Imagine: Scholl

Imagine: Scholl

De asemenea, oferim o gamă largă de mobilier din oțel inoxidabil (mese de lucru, mese pentru chiuvetă, dulapuri de încălzire etc.). În special, suntem capabili să răspundem nevoilor personalizate ale clienților noștri în domeniile construcției de magazine și echipamente. Am decis să distribuim produsele noastre prin dealeri specializați. Acest lucru ne permite să garantăm consiliere competentă și servicii prompte direct la fața locului. În calitate de clienți finali, vom fi bucuroși să vă oferim datele de contact în orice moment.

„Scholl… cu un pas înainte!”, pentru noi aceasta înseamnă să reacționăm rapid și flexibil la ultimele tendințe din industrie. În ultimii ani, de exemplu, termenii tehnologiei de gătit prin inducție au devenit elemente permanente în portofoliul nostru de produse.

Imagine: Scholl

Imagine: Scholl

Nu în ultimul rând, schimbul de experiență între dealerii specializați, clienții finali și noi joacă un rol major. Cultivăm acest lucru ca expozanți la târguri naționale și internaționale. În acest fel, am reușit să ne creștem continuu exporturile în ultimii ani.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.