Acum disponibil prin pCon.login: Adeco

Datele configurabile de la Adeco sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Adeco prin pCon.login


Prezentare Adeco

Imagine: Adeco

Imagine: Adeco

Adeco este un producător elvetian de table albe școlare, aviziere și elemente acustice de înaltă calitate. Designul simplu, calitatea și măiestria sunt valorile de bază ale adeco ag. Diferitele linii de produse impresionează prin tehnologia lor bine gândită, precum și prin simplitatea lor constantă. Cea mai înaltă funcționalitate este în prim-plan la adeco ag.

Imagine: Adeco

Imagine: Adeco

Produsele de la adeco ag conving prin precizia elvețiană. Acest lucru garantează că fiecare obiect îndeplinește cerințele de înaltă calitate în utilizarea zilnică de ani și decenii.

Tablele albe emailate de înaltă calitate susțin procesul creativ și lucrul agil. Pot fi folosite mobile in camera, fixate pe perete sau mutate pe sina de perete. Lucrează, informează, prezintă rapid și ușor – tabla albă este instrumentul potrivit!

Imagine: Adeco

Imagine: Adeco

Panourile inovatoare din lemn, care au fost dezvoltate și proiectate împreună cu specialiști în acustică, garantează o eficacitate optimă. Panourile din lemn perforate cu FeinMikro ating valori excelente de absorbție și sunt, de asemenea, convingătoare în domeniul de joasă frecvență. Panourile acustice de la adeco sunt concepute pentru durabilitate. Datorita dimensionarii minime a perforatiei, praful nu poate patrunde in material. Astfel, se dovedesc a fi utile și în medii solicitante din punct de vedere igienic precum laboratoarele sau spitalele.

Imagine: Adeco

Imagine: Adeco


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.