Nou în comunitatea pCon: MILANI S.r.l.

Date configurabile de la MILANI S.r.l. sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor MILANI prin pCon.login


Imagine: MILANI

Imagine: MILANI

Inspirat de tradiția vestimentară italiană, Milani proiectează soluții pentru confortul și bunăstarea spațiilor de lucru, birourilor dar și pentru casă, încă din 1975. Născută din intuiția și uniunea (personală și profesională) a lui Luigina Serafin și Rino Milani, astăzi compania este condusă de cele trei fiice ale acestora: Nicoletta, CEO, Francesca, CFO, și Giuliana Milani, PM Manager.

Moștenirea know-how-ului italian, lanțul scurt de distribuție, abordarea creativă și personalizată se aplică noilor forme și viziuni. Designul, calitatea materialelor și fabricarea artizanală merge în favoarea confortului și bunăstării tuturor clienților.

Imagine: MILANI

Imagine: MILANI

Gama este formată din cinci colecții și tot atâtea familii de produse (150 de mii de piese realizate în fiecare an) dezvoltate cu designeri și studiouri de design din Italia. Producția are sediul în noua fabrică din Roncade (Treviso), în timp ce showroom-ul are sediul în sediul istoric din Meolo (Veneția).

Compania operează în Italia și în peste 100 de țări din străinătate: în Europa, America, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Compania este partener in showroom-uri din Milano (Pianca & Partners) si Londra. Participă la principalele evenimente internaționale precum Fuorisalone din Milano, Workspace Expo Paris, Workspace Index Dubai, Design Shanghai, NeoCon Chicago și participă cu mobilier în cadrul unor proiecte internaționale precum Chanel, Apple, Pfitzer, Airbus și Heineken.

Imagine: MILANI

Imagine: MILANI


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.