kühnle’waiko – disponibil acum prin pCon.login

Datele configurabile de la kühnle’waiko sunt disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele kühnle’waiko prin pCon.login


Prezentare kühnle’waiko cu cuvintele proprii

Imagine: kühnle’waiko

Imagine: kühnle’waiko

kühnle’waiko – Cultura organizaţională. Individualitate. Flexibilitate.

kühnle’waiko este un producător și furnizor de mobilier de birou administrat de o  singură familie: compania se concentrează pe bunăstarea oamenilor și transformă spațiile de lucru în spații de locuit. La kühnle’waiko scopul  este, întotdeauna, de a crea un mediu de lucru inspirant și motivant pentru oamenii de la birou, cu mobilier de birou modular și ergonomic care impresionează prin funcționalitate, design atractiv și calitate superioară.

Pe baza nevoilor clienților, kühnle’waiko dezvoltă soluții personalizate și însoțește clienții de la planificare și producție până la livrare și asamblare. Sunt dotate birouri individuale sau pentru echipe, zone open-space, precum și zone dinamice ca săli de conferințe și formare, cafenele, restaurante și zone de lounge sau recepție. Sunt oferite și soluții de home office.

Imagine: kühnle’waiko

Imagine: kühnle’waiko

Lucru nou cu o bază regională: mobilierul kühnle’waiko este fabricat la nivel regional. Mai precis: în orașul șvab Fichtenberg (Germania). La sediul companiei din cartierul Schwäbisch Hall, kühnle’waiko își dezvoltă și produce mobilier, punând mare preț pe meșteșugul tâmplarilor, atât în ​​cantități mari cât și mici. Pentru că compania consideră că maiestria este o calitate unică ce merită protejată.

În plus, kühnle’waiko consideră că mobilierul nu trebuie să parcurgă mii de kilometri pentru a ajunge la destinație. Pe lângă regionalitate și durabilitate, dragostea pentru produs în combinație cu tehnica ultramodernă este pentru Günter Kühnle, fondatorul și proprietarul companiei, și pentru fiica sa Annika, unul dintre elementele esențiale pentru kühnle’waiko.

Imagine: kühnle’waiko

Imagine: kühnle’waiko

Durabil înseamnă sustenabil: în combinația de programe de mobilier modular și produse personalizate, kühnle’waiko creează un mediu de lucru individual și flexibil menit să aducă bunăstare. Procedând astfel, acordă importanță faptului că spațiile de lucru și birourile pot fi completate cu ușurință, fără complicații și adaptate cu ușurință la nevoile din ce în ce mai diverse ale societății actuale. Mobilierul de birou kühnle’waiko este un mobilier care reprezintă eternitatea. Mai mult, cu designul său prietenos, mobilierul poate coexista în orice cadru arhitectural

Imagine: kühnle’waiko

Imagine: kühnle’waiko


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă