Disponibil acum în pCon.catalog: Gabriel A/S

O selecție de țesături de mobilier de înaltă calitate de la Gabriel A/S este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul danez:

Vezi țesăturile de la Gabriel în pCon.catalog


Prezentare Gabriel A/S cu cuvintele proprii

Imagine: Gabriel A/S

Imagine: Gabriel A/S

Gabriel A/S este un producător danez specializat  în țesături pentru mobilier, cu o istorie care datează din 1851. De-a lungul a două secole, am proiectat și realizat țesături cu o dăruire neschimbată pentru calitate și manoperă calificată.

Filosofia noastră de design este modelată de moștenirea noastră puternică scandinavă și reflectă estetica minimalistă care formează piatra de temelie a designului scandinav. Fidele moștenirii noastre, țesăturile noastre combină atractivitatea estetică cu funcționalitatea documentată și îmbină armonios frumusețea și simplitatea, confortul și performanța.

Sustenabilitatea este o parte integrantă a ceea ce suntem și toate țesăturile noastre se nasc sustenabile. Ghidați de un angajament comun de a proiecta țesături durabile și de a promova spații interioare sănătoase, tratăm oamenii și mediul cu respect la fiecare pas al drumului – de la selecția materiilor prime până la designul final al țesăturii.

De când am început călătoria noastră în 1851, ne-am dezvoltat într-un specialist unic, unindu-ne forțele în întregul Grup Gabriel pentru a dezvolta țesăturile și mobilierul viitorului. Mai mult decât un simplu producător de țesături, oferim o paletă completă de soluții și servicii pentru industria internațională de mobilă – de la mobilier și componente, până la soluții de mostre personalizate, confort acustic și servicii de tricotat și înfrumusețare.

Imagine: Gabriel A/S

Imagine: Gabriel A/S


Descărcați țesăturile de la Gabriel în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă