pCon.planner 8.7 – Noi caracteristici și îmbunătățiri

A sosit din nou acel moment: o nouă versiune a planificatorului nostru 3D vă așteaptă să o descărcați! Cu această actualizare la versiunea 8.7, veți putea deschide noi perspective pentru design-urile la care lucrați cu ajutorul Clippings. Utilizatorii versiunii PRO vor beneficia, de asemenea, de control simplificat al licenței și pot prelua siglele atunci când redă imagini cu Serviciul de Randare în Lot.

Evidențiere: creați perspective individuale de planificare cu tăiere

Datorită noilor instrumente pentru crearea planurilor de tăiere, limitele controlului vizibilității în pCon.planner sunt redefinite: concentrați-vă vizual pe o secțiune a unui desen complex sau oferiți perspective asupra unei anumite zone a planificării – indiferent de limitele obiectului. Aflați mai multe despre crearea secțiunilor pentru planificare și aspect (PRO) în acest tutorial video:

Alte îmbunătățiri:

  • Vizualizarea activă întotdeauna evidențiată cu un contur verde
  • Control îmbunătățit al licenței (PRO)
  • Export sigle pentru serviciul de randare în lot (PRO)
  • Importul OBX și OBK acum disponibil în versiunea ME
  • Mai multe opțiuni pentru afișarea informațiilor despre produs: tabele, dimensiuni, valute
  • Biblioteci de import îmbunătățite pentru multe formate de geometrie
  • Suport pentru Windows 11

Aflați mai multe despre noile funcții din Centrul de Ajutor. Vizitați și canalul nostru YouTube, unde mai multe tutoriale noi vor fi publicate în curând. Abonați-vă la blogul pCon (subsol) pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

* Butonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți utilizator apCon.plannerPRO sau ME, vă rugăm să așteptați să descărcați cea mai recentă versiune până când primiți mesajul de dialog de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.

Distribuirea este permisă