Disponibil acum în pCon.catalog: fm Büromöbel

O gamă de soluții de înaltă calitate pentru birou și pentru locul de muncă de la fm Büromöbel este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul german:

Vezi produsele de la fm Büromöbel în pCon.catalog


Prezentare fm Büromöbel cu cuvintele proprii

Imagine: fm Büromöbel

Imagine: fm Büromöbel

fm Büromöbel este unul dintre cei mai importanți producători din Germania și oferă soluții individuale pentru birouri moderne și medii de lucru cu un program extins de mobilier de birou. De la zone de lounge, conferințe, recepție, birouri executive, locuri de muncă în grup până la spații deschise și săli creative – în calitate de companie completă de mobilier, avem soluția de amenajare potrivită pentru fiecare cerință.

Pe o suprafață de producție de peste 17.000 de metri pătrați la șantierul Bösel (Germania), aproximativ 300 de angajați dezvoltă, planifică și fabrică mobilier modern de birou. În toată Germania, fm Büromöbel este reprezentată de parteneri comerciali specializați și livrează mobilă în Germania, Austria, Elveția și Benelux.

Imagine: fm Büromöbel

Imagine: fm Büromöbel

În 1964, Franz Meyer a pus bazele companiei, care de peste 50 de ani continuă să-și extindă competențele prin experiență, know-how și previziune antreprenorială. La început, producția se făcea în principal manual. Astăzi, mobilierul de birou este construit pe una dintre cele mai moderne linii de producție ale producătorilor de mobilier de birou. De la depozitarea de PAL brut până la mobilierul de birou finit, toate etapele de lucru sunt complet automatizate.

Acolo unde înainte piese de mobilier similare erau fabricate în serie, astăzi pot fi produse individual și la comandă. Mediile de lucru moderne necesită producții moderne de care clientul să beneficieze în individualitatea sa și având cea mai înaltă calitate. Fm Büromöbel garantează, de asemenea, o producție ecologică și care economisește resursele. Compania a fost distinsă cu DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001, iar produsele fm primesc sigiliul de mediu Blauer Engel. În 2019, fm Büromöbel a fost certificat PEFC și este un producător neutru din punct de vedere climatic.

În toată Germania, fm Büromöbel este reprezentată de parteneri specializați în comerțul cu amănuntul de birou și furnizează mobilier în Germania, Austria, Elveția și țările Benelux. Există o listă impresionantă de referințe: Playmobil (Zirndorf), Ministerul Federal de Interne (Berlin), Bertelsmann AG (Gütersloh), Meyer Werft (Papenburg), BMG (Berlin) etc. sunt printre clienți. Cooperarea de lungă durată și de încredere cu partenerii comerciali specializați permite finalizarea cu succes și la timp a tuturor comenzilor.

Imagine: fm Büromöbel

Imagine: fm Büromöbel


Descărcați produsele de la fm Büromöbel prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă