pCon.facts – Actualizarea ce aduce un flux de lucru îmbunătățit

Noua versiune a catalogului de produse digitale pCon.facts vine cu o interfață grafică și o navigare elegantă, ambele îmbunătățite.

Nou în pCon.facts 3.0

Toate setările și listele într-un singur loc

Noua ta bază de bază: acum vei găsi listele, setările listei și setările generale ale aplicațiilor, toate într-un singur loc.

Începeți din Prezentare generală a catalogului

Accentul aplicației este – mai clar ca oricând – pe recuperarea rapidă a informațiilor despre produs: acum începeți direct în prezentarea de ansamblu a cataloagelor și navigați la produsele și informațiile asociate acestora precum și la opțiunile de configurare fără nicio altă problemă.

Produsele favorite curente – în față și în centru

Ca și înainte, puteți salva produsele potrivite pe o listă atingând butonul Coș de Cumpărături. Pictograma Coș de Cumpărături din bara de navigare din partea de jos a afișajului vă duce la lista de urmărire activă. Aici puteți vedea produsele marcate în prezent, le puteți edita și puteți crea și partaja documente.

Cu noua funcție „Ștergeți lista”, puteți face loc pentru produse noi în lista de urmărire cu o singură atingere.

Navigare îmbunătățită în bara de jos

Navigați intuitiv în aplicație cu noua bară de jos. Treceți rapid de la Cataloage la Favoritele active la zona Liste și Setări.

Nu aveți pCon.facts instalat încă? Descărcați-l din magazinul de aplicații!

Catalogul digital de produse pCon.facts este aplicația completă pentru echipele de vânzări: informații extinse despre produse, cum ar fi prețuri, imagini și broșuri despre produse, sunt întotdeauna la îndemână. Toate acestea, combinate cu configurația impresionantă în timp real și caracteristicile de realitate augmentată, fac din pCon.facts o resursă cheie pentru succesul în afaceri.

Accesați https://pCon-solutions.com/facts pentru mai multe informații.

Distribuirea este permisă