Disponibil acum prin pCon.login: Connection

Datele configurabile de la Connection sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului britanic de mobilier și obiecte de birou prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele produselor Connection prin pCon.login


Prezentare Connection cu cuvintele proprii

Imagine: Connection

Imagine: Connection

Proiectăm și fabricăm mobilier comercial inovator, care se adaptează modurilor în continuă schimbare în care oamenii lucrează și învață eficient. Mobilierul nostru vă ajută să creați un spațiu în care se lucrează mai mult, mai inteligent și cu totul mai bine.

La urma urmei, știm că spațiul este un bun esențial. Modul în care este definit influențează atitudinea fizică și emoțională și afectează productivitatea celor care îl folosesc.  Această filozofie se regăsește în toate gândirile noastre și în toate produsele noastre.

Imagine: Connection

Imagine: Connection

Perspectiva noastră asupra nevoilor mediilor moderne comerciale, educaționale și din sectorul public ne oferă o înțelegere a practicilor de lucru. Le-am identificat drept colaborare, concentrare, întâlnire și socializare. Aceste patru pietre de temelie interpretează modul în care oamenii lucrează împreună, caută adăpost, accesează tehnologie și împărtășesc idei. Și înțelegând modul în care lucrează oamenii, putem crea spațiul care funcționează în jurul lor.

Imagine: Connection

Imagine: Connection

Proiectăm și fabricăm o colecție de mobilier cu trăsături dinamice, care sunt agile, intuitive și susțin practicile de lucru pentru tot felul de medii, de la setări complexe de birou până la proiecte educaționale la scară largă. Ne place ceea ce facem și ne place o provocare, așa că dacă aveți nevoie de ajutor pentru a crea un spațiu de lucru mai eficient și mai productiv – un spațiu care funcționează, contactați-ne.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă