Nou în biblioteca de produse pCon: Flexfurn

Datele configurabile de la Flexfurn sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului belgian de mobilier pentru industria hotelieră și industria organizării de evenimente prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele Flexfurn prin pCon.login


Prezentare Flexfurn cu cuvintele proprii

Imagine: Flexfurn

Imagine: Flexfurn

Totul a început în 1997 cu o companie numită „Europa 2000”, care a fost fondată de Alex și James Verbeeck, tată și fiu. La puțin timp după inaugarare, compania a început să domine piața mobilei pentru industria hotelieră și industria organizării de evenimente din Belgia.

Ca rezultat al marelui lor succes, ei au depășit curând granițele. Au început prin a-și extinde piața pentru a include Europa și restul lumii. În același timp, au început să proiecteze și să producă propriile produse, numite colecția XDesign. În 2013, compania Europa 2000 a fost redenumită „Flexfurn”, o combinație de două cuvinte care definesc activitatea lor de bază: mobilier flexibil.

Brandul Flexfurn XDesign este exact ceea ce au nevoie clienții noștri pentru a mobila și decora un eveniment, pentru industria hotelieră și industria organizării de evenimente sau orice altă situație într-un design la modă și elegant: linii elegante, culori proaspete și design unic. Scopul nostru este crearea de momente magice. Pe lângă faptul că este un design elegant și stilat, colecția XDesign se concentrează pe stivuirea, stocarea, asamblarea și dezasamblarea fiecărui mobilier specific.

Imagine: Flexfurn

Imagine: Flexfurn

Iar mobilierul nu este doar practic, majoritatea colecțiilor noastre pot fi folosite într-un mod foarte multifuncțional. Fiecare produs din colecția noastră XDesign este proiectat intern și creează o plus-valoare clienților noștri din toate tipurile de sectoare, cum ar fi industria hotelieră și industria organizării de evenimente, dar și pentru afaceri corporative, cluburi sportive și multe altele.

Imagine: Flexfurn

Imagine: Flexfurn

Pornind de la utilizatorul final, conceptul de produs și serviciu este transformat într-un produs care îndeplinește diverse cerințe. Și făcând acest lucru, valorile de bază ale Flexfurn sunt întotdeauna luate în considerare: stivuirea, plierea, depozitarea și realizarea unui design unic.


Solicitați datele Flexfurn prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă