Nou pe portalul pCon.catalog: mikomax

O selecție de soluții inovatoare la locul de muncă de la mikomax este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul polonez:

Vezi modelele 3d de la Mikomax în pCon.catalog


Prezentare Hushoffice – soluții acustice de la mikomax

Imagine: mikomax

Imagine: mikomax

Soluțiile acustice Hushoffice îmbunătățesc birourile și ajută la crearea unor locuri de muncă eficiente, inspirate și sigure. Modelele emblematice a mărcii sunt cabinele telefonice de birou de clasă premium, spațiile special destinate pentru concentrare și podurile pentru întâlniri. Brandul este fondat și crește cu ajutorul celor peste 30 de ani de experiență internațională a companiei-mamă – Mikomax Smart Office.

Imagine: mikomax

Imagine: mikomax

Podurile Hushoffice au fost alese de companii din industria bancară, de software sau farmaceutică pentru a îmbogăți funcțiile birourilor și pentru a adapta locurile de muncă la nevoile mereu în schimbare și la preferințele echipelor de lucru, într-un mod rapid și eficient din punct de vedere al costurilor,  fără a fi nevoie de renovarea și inchiderea spațiilor de lucru.

Imagine: mikomax

Imagine: mikomax

Fiecare dintre dispozitivele de lucru Hushoffice își are scopul și funcția în spațiul de birou – cabinele telefonice hushPhone asigură confidențialitatea apelurilor telefonice și a conversațiilor video, podurile hushWork oferă spațiu de lucru intim pentru a te putea concentra, cabinele acustice hushMeet oferă un loc confortabil pentru întâlnirile în echipă.

Imagine: mikomax

Imagine: mikomax


Descărcați modelele 3d de la mikomax în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă