Nou pe portalul pCon.catalog: Naava

O selecție de soluții inovatoare pentru medii interioare mai sănătoase și mai prietenoase pentru oameni de la Naava, este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul finlandez:

Vezi modelele 3d de la Naava în pCon.catalog


Prezentare Naava cu cuvintele proprii

Imagine: Naava

Imagine: Naava

Naava este o companie finlandeză fondată în 2011 care vrea să aibă un impact semnificativ asupra domeniului sănătății. Misiunea Naava este de a aduce natura și aerul proaspăt în mediul urban, astfel încât să putem fi mai sănătoși și mai fericiți acolo unde ne petrecem cel mai mult timpul – la interior.

Naava combină natura, tehnologia modernă și designul într-un mobilier purificator de aer, cu plante vii. Tehnologia unică folosită în produsele Naava se bazează pe cercetările NASA, optimizând capacitatea naturală a plantelor de purificare a aerului.

Imagine: Naava

Imagine: Naava

Produsele Naava pot fi folosite ca elemente de design interior, separatoare de spațiu și elemente acustice. Cel mai important, automatizarea și tehnologia Naava este cel mai simplu mod de a aduce natura în interior.


Descărcați modelele 3d de la Naava în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă