Nou pe portalul pCon.catalog: Naava

O selecție de soluții inovatoare pentru medii interioare mai sănătoase și mai prietenoase pentru oameni de la Naava, este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul finlandez:

Vezi modelele 3d de la Naava în pCon.catalog


Prezentare Naava cu cuvintele proprii

Imagine: Naava

Imagine: Naava

Naava este o companie finlandeză fondată în 2011 care vrea să aibă un impact semnificativ asupra domeniului sănătății. Misiunea Naava este de a aduce natura și aerul proaspăt în mediul urban, astfel încât să putem fi mai sănătoși și mai fericiți acolo unde ne petrecem cel mai mult timpul – la interior.

Naava combină natura, tehnologia modernă și designul într-un mobilier purificator de aer, cu plante vii. Tehnologia unică folosită în produsele Naava se bazează pe cercetările NASA, optimizând capacitatea naturală a plantelor de purificare a aerului.

Imagine: Naava

Imagine: Naava

Produsele Naava pot fi folosite ca elemente de design interior, separatoare de spațiu și elemente acustice. Cel mai important, automatizarea și tehnologia Naava este cel mai simplu mod de a aduce natura în interior.


Descărcați modelele 3d de la Naava în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *