Nou în comunitatea pCon și în pCon.catalog: Texdecor

Soluțiile funcționale și decorative pentru zonele publice, modelele de tapeturi și panourile acustice de la Texdecor sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon și pentru utilizatorii pCon.catalog. Pe lângă datele despre produse, Texdecor oferă utilizatorilor pCon imagini și informații suplimentare despre produse pentru a facilita procesul de consultanță și proiectare.

Solicitați acces la datele Texdecor prin pCon.login

Vezi modele 3d de la Texdecor în pCon.catalog


Prezentare Texdecor cu cuvintele proprii

Imagine: Texdecor

Imagine: Texdecor

Texdecor proiectează și produce o gamă cuprinzătoare de produse acustice pentru a aduce un plus de calitate spațiilor de lucru și pentru a îmbunătăți confortul utilizatorilor: diferite modele de tapeturi acustice, panouri și jaluzele de utilizat împreună sau individual, pentru a se potrivi arhitecturii și cerințelor specifice fiecărui proiect.

Imagine: Texdecor

Imagine: Texdecor

Pe lângă gama de produse acustice, Texdecor a dezvoltat o gamă de tapeturi decorative rezistente la uzură, ușor de întreținut, pentru zonele cu trafic intens cum ar fi coridoarele hotelurilor, restaurantele, zone comune din clădirile rezidențiale, săli de ședințe și birouri.

Design-urile, materialele și culorile colecțiilor sunt concepute pentru a fi folosite individual sau combinate, pentru a crea ambianțe armonioase. Subestimată și atemporală, sau creată ca un accent, alegerea vă aparține din decorurile, formele și culorile pentru a vă personaliza proiectul.

Pentru a aborda eficient problemele acustice frecvent întâlnite în clădirile publice, Texdecor a dezvoltat un pachet de soluții complementare pentru a se potrivi suprafețelor disponibile (pereți, tavan, pardoseli, ferestre). Aceste soluții vă permit să îndepliniți cerințele și funcțiile de sunet așteptate (separarea vizuală, împărțirea spațiului, filtrarea luminii, protecția sau acoperirea pereților…).

Imagine: Texdecor

Imagine: Texdecor


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă