Actualizare pentru pCon.basket PRO și CE

Software-ul online CPQ pCon.basket PRO și pCon.basket CE, instrumentul comunitar gratuit pentru crearea de liste de articole online, a primit o actualizare.

Pentru utilizatorii pCon.basket PRO și CE

Imagini suplimentare pe fiecare poziție din lista de articole

Afișarea unui produs în contexte diferite poate ajuta la încheierea tranzacției. Cu noua versiune a pCon.basket aveți posibilitatea de a îmbunătăți rapoartele cu imagini suplimentare din depozitul  local sau cu resurse furnizate de producător în pCon.basket.

Îmbunătățiri suplimentare

Evitați surprizele costisitoare cu afișarea clară a suprataxelor în caseta de dialog de proprietăți la valoarea corespunzătoare (având în vedere că producătorul menține aceste informații). Căutarea îmbunătățită vă ajută să găsiți mai rapid articolul potrivit.

Pentru utilizatorii pCon.basket PRO

Rapoarte individuale

Cea mai nouă versiune a pCon.basket PRO face și mai convenabilă utilizarea rapoartelor care sunt adaptate companiei și clienților dumneavoastră. Pe lângă raportul standardizat disponibil în pCon.basket PRO, puteți accesa și șabloane de raport care sunt create special pentru organizația pCon.login.
În calitate de utilizator pCon.basket PRO, vă veți bucura și de funcțiile de dimensionare a imaginilor articolelor în rapoarte și de noua opțiune de afișare a imaginilor din foldere.

Flux de lucru simplificat

Micile modificări pot avea un impact semnificativ: noua opțiune de a exporta numai articolele selectate în obx îmbogățește exportul obx implicit pentru a facilita lucrul la proiecte la scară largă cu o multitudine de producții diferite.
Cu noile comenzi rapide pentru crearea de foldere (f3), crearea de articole manuale (f4) și crearea de noi poziții de text (f5), navigați prin proiecte mai eficient.

Vă interesează să utilizați pCon.basket?

pCon.basket PRO și CE funcționează cu contul tău pCon. Aruncă o privire la pCon-solutions.com/basket pentru mai multe informații și pentru a testa pCon.basket PRO timp de 30 de zile gratuit.

Abonați-vă la blogul pCon (în subsol) pentru a fi anunțat prin e-mail despre noutăți despre pCon.basket, alte aplicații pCon și comunitatea pCon.

Distribuirea este permisă