Nou în biblioteca de produse pCon: EURONOVA

Datele configurabile de la EURONOVA sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului polonez prin pCon.login și utilizați-le aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele EURONOVA prin pCon.login


Prezentare Euronova cu cuvintele proprii

Imagine: EURONOVA

Imagine: EURONOVA

Euronova este un producător de mobilier de birou și scaune de înaltă clasă, iar recent și mese de coworking. Compania a fost înființată în anul 1996 și are în componență o echipă de oameni care lucrează în domeniul mobilierului de birou încă din 1990.

Oferim servicii profesionale de proiectare, asamblare, garanție și post-garanție. Oferim perioade lungi de garanție, asigurăm transportul și montajul în orice zona a țării noastre. Motto-ul nostru este „atenție la eficiență și muncă pentru confortul clienților noștri”.

Imagine: EURONOVA

Imagine: EURONOVA

Sub marca Ecoacoustic proiectăm și producem panouri acustice. Oferta noastră include și casete acustice. Folosim o tehnologie de producție unică, ecologică, pentru a combină panourile acustice PET cu pâslă acustică. Panourile noastre sunt realizate din fibre de poliester reciclate 75%. Materialele folosite sunt foarte fonoabsorbante.

Imagine: EURONOVA

Imagine: EURONOVA

Panourile noastre acustice PET și pâsla acustică au fost dezvoltate  produse ecologice și durabile pentru un mediu de lucru convenabil. Panourile nu numai că absorb și defectează undele sonore, ci și separă căile de comunicare, stabilesc zone de întâlnire sau de odihnă și oferă confort acustic în locurile de muncă individuale.

Caracteristica crucială a panourilor noastre este gradul ridicat de absorbție a sunetului, care permite utilizarea lor în încăperi în care poluarea fonică afectează negativ muncă și starea celor ce lucrează în birou.

Imagine: EURONOVA

Imagine: EURONOVA

Varietatea formelor, modelelor și culorilor materialului personalizabil din care sunt realizate panourile noastre din pâslă garantează că acestea se adaptează oricărui spațiu, fie îmbinându-le, fie expunându-le într-un aranjament unic.

Imagine: EURONOVA

Imagine: EURONOVA


Solicitați datele EURONOVA  prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă