pCon.basket PRO – Un instrument de calcul corect al prețurilor

În proiectele de design interior, nu există nicio îndoială că estetica joacă un rol important. Dar, după cum știm cu toții, la final, prețul trebuie să fie unul corect – pentru fiecare parte implicată: de la furnizor la dealer până la client. Cu aplicația online pCon.basket PRO aveți la dispoziție instrumentele necesare pentru a combina la modul flexibil condițiile de preț și pentru a calcula prețul corect pentru fiecare în parte.

Experimentați calculul online flexibil și incredibil de rapid, cu pCon.basket PRO. Definiți condiții speciale de achiziție pentru furnizori sau linii de produse specifice care se vor aplica tuturor proiectelor la care lucrați în pCon.basket PRO. Adăugați reduceri speciale și taxe suplimentare pentru produsele individuale și includeți condiții suplimentare la nivelul antetului, având în același timp grijă de profituri.

Beneficiați de flexibilitatea combinării libere a condițiilor de preț – de la articol la antet la nivelul setărilor utilizatorului, pentru achiziție, precum și condițiile de vânzare.

Desigur, profitați de configurația caracteristică a produsului 3D pCon, care vă permite să schimbați rapid caracteristicile produsului și vă oferă imediat vizualul și prețurile potrivite. Totul se reunește în raportul de la final. Cu un clic de mouse, puteți determina în mod flexibil dacă reducerile aplicate și taxele suplimentare sunt afișate și acolo.

pCon.basket PRO funcționează cu contul de utilizator pCon, ceea ce înseamnă că, odată ce o licență pCon.basket PRO este activată, puteți începe imediat să lucrați cu datele furnizorilor preferați.
Găsiți informații pe pCon-solutions.com/basket și beneficiați de o încercare gratuită pentru 30 de zile.

Abonați-vă la blogul pCon (a se vedea subsolul) și primiți notificări prin e-mail cu ultimele noutăți despre pCon.basket PRO, alte aplicații pCon și comunitatea pCon.

Distribuirea este permisă