Nou în biblioteca de produse pCon: TANAMAN

Datele configurabile de la TANAMAN sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului de plante artificiale prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele producătorului TANAMAN


Prezentare TANAMAN cu cuvintele proprii

Imagine: TANAMAN

Imagine: TANAMAN

Tanaman este specializată în plante artificiale, semi-naturale având ca scop utilizarea lor în birouri, hoteluri și restaurante.

Imagine: TANAMAN

Imagine: TANAMAN

La Tanaman, suntem convinși că un mediu excepțional ajută la promovarea profesioniștilor de care marile companii au nevoie. Natura singură ne poate oferi acest lucru, însă când este vorba de  interioare, posibilitațile sunt limitate. Acesta este motivul pentru care reproducem natura în interior și conservăm frumusețea ei cu respect.

Creăm plante ce oferă o iluzie (așa numitele plante artificiale) asociate între ele, în ghivece de calitate, pentru spații profesionale, nu ca acasă, ci ca în aer liber, dezvoltând libertatea, creativitatea și spiritul de aventură al tuturor. Locuri remarcabile care nu au nevoie de un bilet de avion pentru a fi explorate.

Ne dăm seama că este minunat să recreăm spații extraordinare în birouri, dar nu valorează nimic dacă nu putem proteja originalele. Acesta este motivul pentru care am decis să fim implicați cu Mama Natură prin 2 asociații: WeForest pentru reîmpădurirea spațiilor, Naturevolution pentru a-și păstra și proteja plajele de poluarea plasticelor și a-i reface coralii, care sunt esențiali pentru biodiversitate.

Drept urmare, oferim plante care nu necesită întreținere, fără a distruge natura sau planeta, deoarece prin angajamentele noastre avem un impact pozitiv asupra carbonului în fiecare an.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă