Fritz Hansen: Disponibil acum în galeria de produse pCon

Datele configurabile de la Fritz Hansen A/S sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.


Prezentare Fritz Hansen cu cuvintele proprii

Imagine: Fritz Hansen

Imagine: Fritz Hansen

Fondată în Danemarca în 1872, compania Fritz Hansen este lider global în domeniul producției de mobilă, obiecte de iluminat și accesorii. Condusă de pasiunea pentru frumusețe, calitate și măiestrie, compania întruchipează un stil de viață modern, nordic și colaborează cu artiști vizionari, designeri și arhitecți din întreaga lume. Brandul a colaborat cu Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Hans J. Wegner, Piero Lissoni și Poul Kjærholm, printre alții.

Astăzi, modelele Fritz Hansen sunt vândute în peste 85 de țări prin 2.000 de puncte de vânzare, inclusiv magazine emblematice din Copenhaga, San Francisco, Milano și Tokyo. Compania are 260 de angajați în întreaga lume și își menține sediul central în nordul Copenhagăi, deservind clienți pasionați de design prin contract și vânzare cu amănuntul.

Încă din 1872, Fritz Hansen creează un design extraordinar. Design care transformă cotidianul în ceva special, în ceva frumos și unic. Pentru că creăm o lume pentru cei care doresc mai mult. Care adoră să fie inspirați, intrigați și surprinși în fiecare zi. Cei care își doresc o viață ieșită din comun – excepțională în toate privințele.

Imagine: Fritz Hansen

Imagine: Fritz Hansen


>>Solicită datele configurabile de la Fritz Hansen prin pCon.login.

Distribuirea este permisă