Boss Design: Disponibil acum în comunitatea pCon

Datele OFML ale producătorului Boss Design sunt acum disponibile în galeria de produse pCon. Solicitați datele configurabile ale companiei prin pCon.login.


Prezentare Boss Design cu cuvintele proprii

Imagine: Boss Design scaune Boss Design

Imagine: Boss Design

Începând cu 1983, Boss Design a redefinit modul în care funcționează spațiul comercial, introducând o serie de produse și soluții de înaltă calitate, care să poarte toate caracteristicile ingineriei britanice, ale meșteșugului și ale designului de ultimă oră.

Călătoria unei piese, de la conturarea ei ca idee până la realizarea ei, este o cale greu de urmat. Colaborarea dintre designerii noștri și ergonomiști, textiliști și croitori iscusiți, meșteșugari și ingineri, este o sinergie a eforturilor lor de a pune suflet în crearea unor produse rafinate, create din materiale de calitate și care să le denote angajamentul ferm față de detaliu. Rezultatul perseverenței în această colaborare nu poate fi decât o colecție responsivă și cu adevărat rafinată de mobilier.

Povestea Boss a început cu crearea de mobilier de înaltă calitate; în special scaunul nostru Kruze din 2006. Perfect conceput și confecționat manual de cei mai iscusiți meșteri britanici, piesa remarcabilă și-a asigurat statutul de brand. Călătoria noastră către construirea un loc de muncă mai bun nu s-a oprit acolo, ci a avansat incluzând o varietate de tipologii de mobilier inimaginabilă la începuturile noastre, dar care astăzi revoluționează locurile de muncă.


Distribuirea este permisă