pCon.planner 8.1 – Opţiuni noi pentru elementele de arhitectură

Aţi descoperit deja toate funţiile noi din pCon.planner 8.1? Să aruncăm astăzi o privire la îmbunătățirile în ceea ce privește caracteristicile de planificare şi construcție.


Iată câteva dintre noile posibilități de creare a ferestrelor.

Tot timpul a fost ușor să desenezi o cameră cu pCon.planner și să planifici elemente de arhitectură precum ferestre și uși. Complexitatea problemei constă în varietatea de variante posibile. Cu cea mai recentă actualizare, am împins această limită puțin mai departe, astfel încât să puteți da frâu liber creativităţii.

Aveți acum posibilitatea de a configura ferestrele mult mai mult și puteţi adăuga uși noi, cu mânere noi, panouri sau chiar bare de panică. Utilizând editorul de proprietăți, puteți schimba opțiunile când selectați fereastra sau ușa. Chiar și unghiurile nu vă mai sunt necunoscute: cu noul instrument pentru măsurare a unghiurilor, unghiurile în amenajare sunt afișate în culori și pot fi citite imediat.

Ştiaţi că? Înălţimea mânerelor la uşi pot fi setate independent de înălţimea uşilor.

V-am stârnit curiozitatea? Atunci descărcaţi pCon.planner 8.1 chiar acum şi încercaţi toate funcţiile. Aruncaţi o privire şi pe pagina de Facebook – pentru idei de la noi şi de la comunitatea pCon.

Descarcă pCon.planner 8.1

*Butonul de descărcare este pentru versiunea standard a pCon.planner. Dacă sunteţi un utilizator de pCon.planner PRO sau ME, vă rugăm să aşteptaţi până vă apare mesajul de actualizare automată din aplicaţie.

Distribuirea este permisă