impress: Prezentări în mișcare

impress aduce mişcare pe ecran. Modelele 3D în format PEC şi panoramele (JPG şi PNG) pot fi ușor accesibile și vizualizate în browser datorită serviciului nostru web gratuit impress. Vă aduce designul la viață – în prezentări, pe site-uri web și pe bloguri.


Garant pentru impresii de durată: panoramele transmit starea de bază a camerei, dar permit și vizualizarea detaliilor.
Notă: Timpul de încărcare al panoramei depinde de viteza conexiunii la internet.

Hint pentru un efect waw extra. Panoramele 360° pot fi prezentate în mod deosebit impresionant pe smartphone-uri și tablete – datorită controlului prin intermediul senzorilor de mișcare integrați. Pe lângă controlul cu vârful degetului, acestea permit rotind vederea 360 ° prin rotirea dispozitivului. Funcționează independent de sistemul de operare pe dispozitive Android și iOS. Dacă panorama de pe iPhone sau iPad rămâne nemișcată, aruncați o privire la setările “Safari” (browser standard pe dispozitive mobile Apple). În majoritatea cazurilor, va trebui pur și simplu să activați funcţia “Accesul la mișcare și orientare”.


Pentru o experiență deosebit de imersivă pe iPad sau pe iPhone: activaţi funcţia “Accesul la mișcare și orientare” în setările Safari.

Distribuirea este permisă