3 soluții pentru a incorpora stilul Boho-chic în locuința ta

Ți-ai dorit mereu să-ți transformi locuința într-un spațiu mai artistic, mai colorat și mai interesant însă până acum nu ai avut ocazia? Atunci, anul acesta este momentul să încorporezi stilul Boho-chic în căminul tău, iar noi te putem ajuta cu sugestii!

Boho-Style-Fabric

 

Ce este stilul Boho-chic?

Unul dintre cele mai populare stiluri din home design, stilul Boho-chic este caracterizat prin culori deschise și puternice, imprimeuri complexe și elemente de mobilier foarte creative. În general, orice iese în evidență și conferă unui spațiu o notă de neobișnuit se poate încadra în stilul boho-chic.

Cum să încorporezi stilul Boho-chic în casa ta?

Ți-am pregătit 3 soluții practice ca să aduci nebunia stilului Boho-chic în casa ta!

Iată sugestiile noastre:

1.  Folosește țesături cu note rustice și culori neobișnuite

Nu foarte mulți se gândesc că o combinație dintre aspectul boho, caracterizat prin culori vii și deschise, și o tentă de rustic ar putea funcționa. Totuși, stilul boho-chic este specific secolului al XIX-lea, o perioadă în care viața era trăită neconvențional, într-un mod în care alegerile de home design erau care mai de care mai excentrice.

În aceste condiții, un interior rustic sau chiar unul industrial, pus în evidență de o paletă cromatică vie, este o alegere wow pentru a incorpora stilul rustic în casa ta.

Mai jos ai un exemplu edificator.

Boho-Style-Rustic

2.  Alege cele mai neconvenționale elemente de mobilier!

Știm cu toții că mobila dictează tonul și feeling-ul pe care-l simți atunci când ești într-o cameră. În stilul boho-chic, libertatea de mișcare pe care o ai este aproape nelimitată în ceea ce privește alegerea mobilierului.

În imaginea de mai jos poți regăsi câteva sugestii pe care le poți folosi și tu. Nu uita: limita este imaginația ta!

Boho-Style-Hanging-Chair

3.  Un singur material și o singură culoare pentru a lua ochii!

O altă soluție pentru stilul boho-chic este să folosești doar un singur material sau țesătură și o singură culoare deschisă și puternică pentru punctul focal al unei camere. Dacă reușești să obții rezultatul dorit, atunci îți va fi mult mai ușor să mai adaugi elemente subtile cu tentă Boho în camera respectivă. Totul ar trebui să aibă un aspect impresionant!

Distribuirea este permisă