pCon.planner 8.0: Înlocuiește obiecte cu rapiditate și ușurință

Dorințele clienților sunt foarte importante în orice proces de planificare de amenajări interioare, însă acest lucru se poate schimba deseori. Până la urmă, cum putem ști ceva cu siguranță până nu vedem cu ochii noștri?

pcon 8.0 website banner

Minimizează-ți efortul atunci când faci schimbări în planner

Ultima versiune a softului nostru de amenajări interioare, pCon.planner 8.0, ușurează foarte mult procesul de înlocuire al obiectelor sau produselor.

Indiferent de mărimea sau de complexitatea planificărilor tale, de acum poți selecta mai multe obiecte cu un singur click și le poți schimba cu aceeași lejeritate, cu un al doilea click. Ceea ce este si mai important: această funcție este disponibilă pentru toate edițiile planificatorului nostru de cameră!

Cum funcționează?

-  Selectezi obiectul sau produsul dorit (poți citi mai multe informații despre funcția Select articles de aici)

-  Dai click pe funcția cu același nume din tabul “Edit” pentru înlocuire

După ce ai făcut cei doi pași, următorul tău click pe un produs sau obiect din plan va conduce la înlocuirea produselor sau a obiectelor deja selectate cu cele noi.

În plus, poți chiar genera și copii de referință ale obiectelor deja alese. Asta înseamnă că schimbările pe care le-ai făcut asupra unor articole se vor aplica și copiilor asociate acestora.

Singura cerință pentru a schimba orice-ți dorești este ca articolul care înlocuiește produsul să fie deja în planificare.

Despre beneficiile noii funcții

Noua funcție îți permite să faci schimbări mult mai ușor și mai rapid la planurile tale. Astfel, vei putea să te pliezi pe cerințele și necesitățile clienților tăi și să le asiguri cele mai bune soluții cu promptitudine!

Ca să încerci chiar acum nouă funcție disponibilă în programul nostru este nevoie să descarci pCon.planner 8.0 de aici!

Informații suplimentare despre cum să schimbi obiecte în pcon.planner 8.0 găsești aici.

This entry was posted in pCon.planner and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>