Co-med își pune toată încrederea în pCon!

Co-med, cea mai mare asociație de specialitate de retail din industria medicală, este de acum partener pCon.planner! Peste 50 de retaileri fac parte din asociația Co-med, alături de peste 200 de producători celebri!

Bild-Labor

Focusul pe consultanță!

Cei care lucrează foarte mult cu produse pentru care procesul de consultanță este foarte important se vor bucura fără doar și poate de adiția Co-med în pCon.planner. De ce? Motivul este simplu: ce expert nu-și dorește să beneficieze de suport de planning la nivelul pe care pCon îl oferă? Mai mult decât atât, putem privi și din perspectiva clientului: șansele pentru livrarea soluțiilor pentru acesta cresc simțitor cu asemenea tooluri la dispoziție!

Totul este disponibil în Aplicația de Vânzări Co-Med, care permite configurarea, prezentarea și distribuția soluțiilor de produse către client intr-un timp record!

O experiență virtuală – cireașa de pe tort!

În afara Aplicației de Vânzări Co-Med, care vine în ajutorul retailerilor chiar la punctul de vânzare, Co-med beneficiază de acum și de “room planning” profesional, cu pCon.planner!

Începând cu acest an, cursuri de instruire vor avea loc pe tot cuprinsul Germaniei cu scopul de a pregăti cât mai bine personalul pe subiectul room planning.

Planificarea nu este totuși, singurul motiv pentru care puteți apela la noi. Dacă doriți să vă impresionați clienții, atunci contactați-ne și vă putem oferi numeroase informații despre Realitatea Virtuală în amenajări interioare, cel mai fierbinte subiect din domeniu!

Distribuirea este permisă