Home design de vara – 4 sugestii de culori must-have in the house

Mai avem foarte puțin și intrăm calendaristic în anotimpul cel mai călduros al anului. Și cum este indicat să fim pregătiți cât se poate de bine pentru venirea verii, de ce nu am discuta despre pregătirea locuinței pentru arșița ce va să vină?

bold-accent-wall-small-office-space

Așadar, iată 4 sugestii de culori pe care le putem integra cu ușurință în casele noastre:

1. Turcoaz

Culoarea turcoaz este ideală pentru a face impresie vara în special la decorarea pereților. Încercați să vopsiți unul dintre pereții dormitorului în această culoare minunată, pentru a face notă discordantă cu absolut orice altceva din locuința. Dacă sunteți mai îndrăzneți, puteți încerca să umpleți întregul spațiu dintr-o cameră în turcoaz și efectul va și fi mai… avangardist!

2. Galben vibrant

Sentimentele de bucurie, veselie și confort sunt create cu ușurință folosind culoarea galben. Aceasta conferă spațiului din locuință și o doză de căldură, motiv pentru care poate fi combinată cu success și cu nuanțe de crem sau albastru. Galbenul se potrivește la majoritatea obiectelor de mobilier.

3. Roz pal

Rozul pal este iarăși o sugestie perfectă de culoare cu care să ne pregătim locuința pentru venirea verii. Rozul pal conferă caselor un aer de neutralitate, care însă poate scoate în evidență instant orice altă culoare puternică.

4. Roșu puternic

Roșul viu și puternic iese în evidență într-o clipită. La fel ca în cazul turcoazului, roșul este ideal pentru pregătirea așa-numitelor accent walls, pentru că energizează și armonizează încăperile.

În încheiere vă invităm să aruncați o privire asupra pCon.catalog pentru a găsi noi și noi surse de inspirație în amenajarea locuințelor!

Distribuirea este permisă