Vino la standul pCon de la imm cologne 2018!

An de an, târgul imm cologne deschide balul evenimentelor majore de amenajări interioare. Și la această ediție, echipa noastră de la EasternGraphics va fi prezentă, așa că vă invităm cu drag!

imm2018_view2

Care sunt cele mai noi trenduri în amenajări interioare? Ce inovații veți regăsi în industria mobilei? Cei pasionați pot descoperi răspunsurile la aceaste întrebări în Cologne, la târgul imm, între 15 și 21 ianuarie!

Alături de Koelnmesse, Ministerul de Afaceri Economice, Energie și Industrie din North Rhine-Westphalia și RFID GmbH de la Geschwister Flötotto, inițiativa “let’s be smart” prezintă un model modern și inovativ de casă inteligentă, într-una dintre atracțiile târgului. Expoziția specială va cuprinde descrieri amănunțite despre ce înseamnă viață în casele inteligente și cum vă puteți adapta ușor și rapid la aceasta.

Cum am menționat și mai sus, echipa de la EasternGraphics va fi prezentă la acest eveniment. Ne veți putea găsi în zona office dedicată Caselor Inteligente, unde vă vom aștepta cu cele mai captivante produse de mobilier K+N SMART.OFFICE. De asemenea, vă vom pune la dispoziție și cele mai noi tehnologii ale realității virtuale. Explorați lumi virtuale sau vedeți cum vă puteți prezenta ideile cu pCon.planner și pCon.box. Vă așteptăm pe culoarul 4.2, standul D-10.

PS: dacă vă cumpărați bilete până la dată de 15 ianuarie, puteți profita de prețuri speciale!

Distribuirea este permisă