Începeți 2018 impresionând cu noua versiune de… Impress!

Acum că am trecut în 2018 (și cu această ocazie vă mai urăm încă o dată mult succes și toate dorințele să vi se îndeplinească), v-ați dori să aveți un început special, nu? Ei bine, v-am pregătit o surpriză: ce spuneți de o nouă versiune de Impress? Sună bine?

Impresionează prin design!

Designul de calitate merită să fie admirat din toate perspectivele posibile. Chiar mai mult decât atât, acesta trebuie explorat. Cu ajutorul Impress, panoramele voastre la 360 de grade vor prinde cu adevărat viață.

De asemenea, prin intermediul viewer-ului impress, ideile voastre vor putea fi împărtășite și distribuite cu ușurință în cercul vostru de prieteni.

Impress este așadar mai mult decât un simplu tool pentru vizualizarea imaginilor panoramice: este un mijloc prin care îi puteți atinge emoțional pe ceilalți prin intermediul artei designului.

Imaginile sferice conferă un simț acut al spațiului într-o panoramă 360 de grade. Cu ajutorul unui singur click, modul VR este activat pentru o experiență cu totul și cu totul specială.

Împărtășiți cu ceilalți și impresionați cu prezentările voastre!

Un design de interior nu trebuie să fie neapărat chic, ci trebuie să fie în concordanță cu ceea ce-și doresc clienții. Designerii cu experiență știu foarte bine că între primele modele și draftul final o mulțime de idei se pierd. Tocmai de aceea, este foarte important ca până și cele mai mici detalii să-și găsească locul în planul final. Niciodată nu putem ști cât de importante se pot dovedi acestea.

Cu ce anume vă poate ajuta Impress? Puteți adaugă touch-ul emoțional prezentărilor și designurilor voastre și-I puteți invita și pe ceilalți să se bucure de ele!

Iar cu ajutorul pCon.planner, panoramele 360 de grade și modelele 3D se pliază perfect pentru rolul impress.

Cum funcționează totul?

Tot ceea ce aveți nevoie pentru distribuirea ideilor voastre și folosirea lor în prezentări este un link public către panoramele 360 de grade (JPG, PNG) sau către modelele 3D (PEC). Un astfel de link este generat de serviciile tip cloud, precum Dropbox, GoogleDrive sau OneDrive. Salvați media, distribuiți link-ul și deschideți-l în Impress.

De îndată ce conținutul este încărcat în viewer, mai multe funcții devin disponibile. Fie încorporată (precum veți regăsi în această postare), sau ca un deliciu vizual în prezentări precum cele din tool-ul Sway – panorama voastră va lăsa cu siguranță o impresie vie!

Nu mai ezitați: încercați chiar acum Impress!

impress - get started!

Distribuirea este permisă

1 replies on “Începeți 2018 impresionând cu noua versiune de… Impress!

Comments are closed.