Configurarea de produse la un nou nivel cu pCon.planner!

Complexitatea pCon.planner atrage după sine multe întrebări în rândul designerilor de interior şi al celor care activează în domenii conexe. Până la urmă ei sunt cei care trebuie să transforme spaţiile în locuri de trăit funcţionale, cât mai plăcute din punct de vedere estetic şi cât mai moderne.

Pornind de la aceste aspect importante, angajaţi de la departamentul de planificare al companiei Diekmann au fost trimişi la un training individual în pCon.planner în oraşul turingian Ilmenau. Diekmann GmbH & Co. KG activează la nivel național, în Germania, însă beneficiază de o mulţime de referinţe din afara graniţelor ţării în industria hotelieră sau catering.

Echipat cu o multitudine de funcţii folositoare, pCon.planner este o unealtă puternică pentru designerii de interior. Planurile tridimensionale pot fi create aproape imediat. Cu ajutorul cataloagelor distribuitorilor sau a 3D Warehouse, modele CAD potrivite în funcţii de formatele dorite pot fi utilizate şi inserate în planurile clienţilor.

Poate cel mai important aspect al programului pCon.planner este simplitatea sa. De altfel, acesta a fost şi lucrul care i-a impresionat cel mai mult pe angajaţii Diekmann. Aceştia au petrecut o mare parte a timpului cu funcția Layout, care are rolul de liant în comunicare şi cuprinde toate informaţiile importante în legătură cu produsele.

Revenind la angajaţii participanţi la trainingul pCon.planner, aceştia au învăţat cum să se pregătească cel mai bine pentru o prezentare cu adevărat profesională. Pe lângă asta, au deprins cum să prezinte diferite unghiuri de vizualizare în combinaţie cu randări şi logourile proprii pe câteva machete. Desigur, acum ştiu cum să le printeze la dimensiunea dorită!

Pentru cei dintre voi care doresc să lucreze intensiv cu zona de layout, vă recomandăm cu căldură tutorialul nostru în trei părţi. În cel mai scurt timp veţi putea crea randări de o calitate impresionantă şi astfel le veţi oferi clienţilor toate informaţiile de care ar putea avea nevoie. Mai jos veți vedea exact la ceea ce ne referim.

Folosiţi şi voi pCon.planner pentru afacerea voastră şi doriţi să vă îmbunătăţiţi productivitatea? Atunci vă puteţi programa o şedinţa de training individuală! Contactaţi-ne pentru mai multe detalii la adresa training@easterngraphics.com!

Distribuirea este permisă