pCon.box – vesti bune pentru utlizatorii Windows 10

update-pcon

Avem veşti bune pentru utilizatorii aplicaţiei pCon.box care folosesc Windows 10 fie pe tablete/smartphoneuri, fie pe PC. Noul update al aplicaţiei aduce numeroase beneficii, pe care le vom evidenţia în continuare.

pCon.box, împrospătat

Dacă aveţi instalat un sistem de operare Windows 10 pe PC sau tabletă, atunci vă puteţi bucura de noul update al aplicaţiei pCon.box. Iată beneficiile acestuia:

1. pCon.box, mai practică şi mai eficientă

Noile îmbunătăţiri ale aplicaţiei pCon.box pentru Windows 10 fac ca managementul de proiect al planurilor voastre să fie mai eficient şi mai practic. Aveţi acces ori de câte ori doriţi şi de oriunde doriţi la toate informaţiile care vă interesează despre proiectele voastre.

2. O atingere este de ajuns!

Cu funcţia Snapshot puteţi salva fotografiile în galeria voastră pCon.box printr-o simplă atingere! Acum este mai uşor că oricând să vă creaţi planurile de amenajări interioare favorite şi să le împărtăşiţi şi cu ceilalţi!

3. Schimbul de informaţii, mai facil ca niciodată

Schimbul de informaţii este mai facil ca niciodată pentru utilizatorii pCon.box. Distribuţia imaginilor şi a produselor prin funcţia trimitere rapidă prin e-mail asigură eficiență sporită!

4. Posibilităţi nelimitate

pCon.box este aplicaţia posibilităţilor nelimitate! Acum poţi descarca sau deschide conţinutul creat în pCon.box direct în alte aplicaţii pentru continuarea editării!

Despre pCon.box

Ce este?

pCon.box este o aplicaţie interactivă care permite folosirea funcţiilor OFML (o denumire standardizată pentru produsele de mobilier – este acceptată şi răspândită cu precădere în Austria, Elveţia, Benelux şi Germania) în procesul de vânzare.

Aplicaţia pCon.box nu doar că îmbunătăţeşte procesul de vânzare, dar uşurează şi eficientizează procesul de pregătire, prezentare şi distribuire a materialelor către clienţi. Aplicaţia este disponibilă, desigur, şi în versiunea Web.

Câteva dintre caracteristicile pCon.box:

– Configurare interactivă şi în timp real a produselor

– Listă detaliată de produse, cu o mulţime de opţiuni disponibile

– Partajare nativă a fişierelor CAD, a imaginilor şi a informaţiilor despre produse, inclusiv preţuri

Distribuirea este permisă