pCon.planner 7.5: 64-bit, noul standard

64_Bit-32_Bit_ENPrimăvara este anotimpul schimbării, renaşterii şi reînnoirii. În virtutea celor spuse, pCon.planner v-a pregătit câteva surprize nou-nouţe! Cu următorul update vom aduce îmbunătăţiri funcţiilor pCon.planner şi vom face ca versiunea pe 64 de biţi să devină standardul!

Deci, ce anume vom schimba?

Ca să ne asigurăm că pCon.planner şi toate componentele sale beneficiază de cele mai noi tehnologii, toate versiunile programului 7.5 vor fi disponibile doar pentru sistemele de operare pe 64 de biţi.

Pentru mulţi dintre voi, asta nu va schimba nimic. Veţi putea updata softul că de obicei. În plus, cu ocazia aceasta va veţi putea bucura de noile funcţii îmbunătăţite, despre care veţi afla mai multe în articole viitoare de pe blog. Utilizatorii versiunii ME vor beneficia de o procesare mai rapidă şi mai stabilă a planurilor complexe.

Ce se va întâmpla cu cei care folosesc versiunea pe 32 de biţi?

Dacă folosiţi versiunea pCon.planner pe 32 de biţi, staţi fără griji: o veţi putea folosi în continuare, doar că nu veţi mai primi updateuri. Dacă nu sunteţi siguri ce sistem de operare folosiţi, contactaţi-vă administratorul sau vedeţi aici informaţiile care vă interesează.

De asemenea, puteţi verifica şi toate cerinţele de sistem pentru pCon.planner 7.5.

Distribuirea este permisă