Nieuw binnen de pCon.catalog: Svensson

Stoffen voor bekleding en gordijnen van AB Ludvig Svensson zijn nu gratis te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de fabrikant zichzelf presenteert.

Meer over Svensson

Neutrale tinten stof op elkaar van het merk Svensson

Afbeelding: Svensson

Textielfabrikant

Op het gebied van interieurontwerp is het textiel dat we kiezen meer dan alleen versiering; het speelt een essentiële rol bij het creëren van de juiste sfeer en functionaliteit in een ruimte. Svensson, een vooraanstaande textielfabrikant met meer dan 135 jaar ervaring, staat bekend om zijn Scandinavische design en innovatie. Het merk heeft een leidende rol gespeeld in het transformeren van binnenomgevingen, met in het bijzonder openbare ruimtes.

Een stoffen bank met een persoon erop

Afbeelding: Svensson

Een toewijding aan perfectie

Sinds de oprichting in 1887 staat Svensson garant voor kwaliteit en innovatie in textiel. Gevestigd in Kinna, Zweden, is hun productie en hoofdkantoor het epicentrum van hun activiteiten, waardoor nauwgezette controle over elke fase van de productie mogelijk is. Van het begin van het garen tot het uiteindelijke textielproduct, Svensson’s toewijding aan perfectie is duidelijk zichtbaar in de kleinste details.

Een groen beklede stoel met het stof van Svensson

Afbeelding: Svensson

Textieloplossingen voor een betere toekomst

De missie van Svensson gaat verder dan alleen het produceren van stoffen; het gaat om het creëren van oplossingen die binnenomgevingen verbeteren en tegelijkertijd rekening houden met het klimaat. Gespecialiseerd in textiel klimaatoplossingen, zijn Svensson’s aanbiedingen zorgvuldig ontworpen om de omstandigheden voor zowel planten als mensen te optimaliseren. Door het combineren van inzichten uit de contract- en tuinbouwmarkten, bevordert Svensson’s textiel niet alleen een gezondere plantengroei, maar creëert het ook omgevingen die bevorderlijk zijn voor werk, reizen, vergaderingen en ontspanning.

Een mooie stalen stoel met paarse bekleding van Svensson

Afbeelding: Svensson

Verbeteren van openbare ruimtes

Openbare ruimtes zijn als lege doeken die wachten om opgefleurd te worden, en Svensson begrijpt dit heel goed. Hun assortiment interieurtextiel gaat verder dan alleen functionaliteit; het draait om het toevoegen van creativiteit en esthetiek in elke vezel. Van gordijnen tot meubelstoffering en zonwerende stoffen, Svensson’s collectie combineert moeiteloos Scandinavisch design met bruikbaarheid. Deze stoffen bieden niet alleen uitstekende licht- en geluidsbeheersing, maar dragen ook bij aan energiebesparing, en dat alles in een gevarieerd palet van effen kleuren en patronen.

Verschillende stoffen in verschillende kleuren

Afbeelding: Svensson

pCon.catalog portaal

Om hun prachtige textiel toegankelijker te maken, is Svensson nu beschikbaar in pCon.catalog. Ze bieden een selectie van hun bekleding en hangende stoffen aan interieurontwerpers en professionals. Deze integratie is gratis toegankelijk in pCon.planner en andere CAD-tools en stelt ontwerpers in staat om Svensson’s stoffen naadloos te integreren in hun projecten en hun creaties te verrijken met Scandinavische elegantie en functionaliteit.

Tafel met potloden

Afbeelding: Svensson

Svensson als leverancier

Kortom, Svensson is meer dan alleen een textielfabrikant; het is een leverancier van ervaringen, het creëren van omgevingen die inspireren en stimuleren. Met hun rijke erfgoed en toewijding aan kwaliteit en innovatieve oplossingen, blijft Svensson een onuitwisbare stempel drukken op de wereld van interieur design.


Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *