Nieuwe tutorial pCon.planner: Navigatie met muis en toetsenbord

Basistechnieken voor navigatie


Een soepele navigatie is de basis van een effectieve werkwijze. Als je weet hoe je moet navigeren, kun je gemakkelijk door je project bewegen, van aanzicht veranderen en je ontwerpen nauwkeurig implementeren. In deze video laten we de basistechnieken voor navigatie met muis en toetsenbord zien in pCon.planner.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.

Waar wil jij nog meer over leren?

Laat vooral in de reacties onder de YouTube video weten waar jij nog meer over wil leren. Op deze manier kunnen wij video’s maken die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste pCon video’s? Abonneer op ons kanaal en door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *