Nieuw binnen de pCon community: Midj

Configureerbare gegevens van de Italiaanse fabrikant Midj zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Midj: een moderne stijl met een tijdloos Italiaans vakmanschap

Een mooie stoel naast een boekenkast van Midj

Afbeelding: Midj

Moderniteit en elegantie

Welkom bij het nieuwste lid van de pCon.community: Midj. Sinds 1987 staat Midj bekend om zijn Italiaans design. Voor interieurontwerpers die een combinatie van kunstzinnigheid en functionaliteit zoeken, biedt Midj een inspirerend scala aan opties.

Midj, opgericht in Cordovado door Paolo Vernier, heeft slim design en de kunst van het vormgeven van ruwe materialen samengebracht om op maat gemaakte inrichtingscomponenten te creëren. Dit alles om moderniteit en elegantie te benadrukken in elke omgeving.

Elke stap van het ontwerpproces, vanaf het begin tot de uiteindelijke productie, wordt zorgvuldig begeleid door ervaren vakmensen in metaalbewerking, houtbewerking, leer- en kunststofverwerking. Ze combineren vakmanschap, creativiteit en technologie om inrichtingselementen van topkwaliteit en duurzaamheid te creëren.

Twee hoge gele krukken

Afbeelding: Midj

Elegantie voor elke ruimte

Midj staat bekend om zijn brede scala aan aanpasbare keuzes, waarmee het voldoet aan verschillende ontwerpbehoeften, van gezellige cafés tot kantoorruimtes. Collecties zoals Stack en Pippi bieden een diversiteit aan stijlen, kleuren en materialen, waardoor ontwerpers elk meubelstuk kunnen aanpassen aan hun eigen unieke projectideeën.

Van de nette stoelen tot de handige kleerhangers, en van de uitnodigende tafels tot de comfortabele fauteuils, elk Midj product belichaamt de essentie van Italiaans vakmanschap. Deze ontwerpen vallen op door hun zachte, verfijnde ontwerpen, die perfect passen bij zowel openbare als privéruimtes.

De meubels van Midj, die te zien zijn in verschillende ruimtes van moderne huizen tot openbare ruimtes, zijn een goed voorbeeld van hun veelzijdigheid. Hun praktische designtoepassingen vormen een rijke inspiratiebron voor je volgende project. Ontdek enkele van hun opvallende ontwerpen in projecten over de hele wereld op Midj’s Projecten.

Een grote ronde tafel met blauwe stoelen van Midj

Afbeelding: Midj

Duurzame keuzes voor een bewust ontwerp

Midj’s focus op duurzaamheid is duidelijk te zien in het gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. Deze aanpak belooft niet alleen duurzaamheid, maar past ook goed bij moderne duurzame methoden en voldoet aan de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke interieurkeuzes.

Het bedrijf valideert hun filosofie met certificeringen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015, die naleving van milieunormen en een focus op het verminderen van verbruik en vervuiling garanderen.

Een geel/bruine stoel

Afbeelding: Midj

Een gestroomlijnd ontwerpproces met Midj’s geconfigureerde data

Midj omarmt de digitale vooruitgang en maakt nu gebruik van configureerbare data binnen de pCon community. Hierdoor wordt hun unieke Italiaanse elegantie gecombineerd met technologische vooruitgang.

De configureerbare gegevens bevatten gedetailleerde specificaties van Midj’s producten, zoals afmetingen, materialen, kleuren, ontwerpvarianten en catalogusprijzen. Interieurontwerpers en architecten kunnen deze configureerbare gegevens gebruiken om professionele en gepersonaliseerde ontwerpen en offertes te maken door het meubilair van Midj te integreren in hun projectplannen, wat nauwkeurige visualisaties en efficiënte ruimteplanning mogelijk maakt.

In de eerste release vind je de volgende collecties:

 • Apelle: Deze collectie van Beatriz Sempere combineert zachte vormen met een modern-klassieke esthetiek. Het omvat een gevarieerde reeks van meubels zoals stoelen, fauteuils en tafels, gemaakt van metaal en leer.
 • Calla: Fabrizio Batoni’s ontwerp, geïnspireerd op bloemblaadjes, bestaat uit stoelen en fauteuils met zachte lijnen.
 • Joe: Deze collectie weerspiegelt de geest van de jaren 1970 met een modern tintje en biedt een combinatie van hout, stof, staal en leer. De collectie omvat stoelen en krukjes.
 • Dalia: Het ontwerp van Beatriz Sempere, gebaseerd op dahliabloemen, staat bekend om zijn elegante en onopvallende stijl. De collectie bestaat uit veelzijdige stoelen, fauteuils en krukjes met verschillende onderstellen en rugleuningen.
 • Lea: De creatie van Paolo Vernier, gekenmerkt door zijn tijdloze elegantie, heeft een verfijnd ontwerp dat klassieke en hedendaagse elementen combineert. De collectie bestaat uit stoelen, fauteuils en tafels, met een mix van materialen en afwerkingen.
 • Stack: Deze collectie, een ontwerp van Martini & Dall’Agnol, onderscheidt zich door zijn innovatieve en functionele stoelen met diverse materiaalopties en een uniek stapelbaar ontwerp.
 • Clessidra: Deze collectie, ontworpen door Paolo Vernier, bestaat uit op een zandloper geïnspireerde tafels met een mix van metalen en houten onderstellen en tafelbladen van kristal, keramiek, marmer of hout. De collectie is bekroond met verschillende prijzen voor het elegante ontwerp.
 • Plissé: Het 2022 tafeldesign van Paola Navone is een eerbetoon aan de mode uit de jaren 50 en 60. Met een geplooid onderstel is deze collectie veelzijdig, geschikt voor thuis en in de horeca, en biedt opties voor eettafels, bistrotafels en bartafels.
Houten tafel met houten stoelen van Midj

Afbeelding: Midj

De kracht van precisie en personalisatie

Midj’s integratie in de pCon applicaties geeft interieurontwerpers tools voor precieze visualisatie, gestroomlijnde offertegeneratie en verbeterde samenwerking. Deze integratie verhoogt niet alleen de efficiëntie van ontwerpprojecten, maar verrijkt ook de klantervaring en toont Midj’s toewijding aan het leveren van precisie en personalisatie.

Professionele interieurontwerpers zullen meerdere voordelen halen uit de configureerbare gegevens van Midj in pCon:

 • Gebruiksvriendelijke ontwerpvisualisatie: Ontwerpers kunnen meubels nauwkeurig plaatsen in virtuele omgevingen, afmetingen en lay-outs afstemmen voor een optimale ruimtelijke balans.
 • Efficiënt offerteproces: De software stroomlijnt het maken van offertes en zorgt ervoor dat elke configuratie de juiste prijs weergeeft, zodat de klant gemakkelijker kan budgetteren.
 • Eenvoudige samenwerking: Het platform verbetert de samenwerking tussen teams en klanten en vereenvoudigt het delen van ontwerpen, waardoor effectievere communicatie en samenhangende projectresultaten worden bevorderd.

Deze functies dragen bij aan een gestroomlijnde, nauwkeurige en klantgerichte aanpak van interieurontwerpprojecten, waardoor zowel het ontwerp- als offerteproces efficiënter en effectiever wordt.

Een buitenterras met lichtgroene stoelen en tafel van Midj

Afbeelding: Midj


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *