Nieuw binnen de pCon community: Hamelner Teppichwerke met merken VORWERK en NORDPFEIL

Configureerbare data van de Duitse tapijtfabrikant Hamelner Teppichwerke met de productmerken VORWERK en NORDPFEIL zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Hamelner Teppichwerke stelt zich voor

Ruimte vanaf boven met voorwerpen van Hamelner Teppichwerke

Afbeelding: Hamelner Teppichwerke GmbH & Co. KG

Tapijten voor iedereen van Hamelner Teppichwerke

Hamelner Teppichwerke is meer dan 140 jaar geleden opgericht en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de tapijtindustrie. Het uitgebreide productassortiment met de merken VORWERK en NORDPFEIL omvat tapijten en vasttapijt, variërend van klassiek tot modern, voor thuis, commerciële ruimtes en speciale toepassingen. Het bedrijf onderscheidt zich door kwaliteit, vakmanschap en innovatieve ontwerpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel traditionele weeftechnieken als moderne productiemethoden.

Ruimte vanaf boven met voorwerpen van Hamelner Teppichwerke

Afbeelding: Hamelner Teppichwerke GmbH & Co. KG

Vele opties

Architecten kunnen kiezen uit een assortiment van tijdloze, elegante tot moderne en innovatieve tapijtopties. Het bedrijf benadrukt zijn inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en zorgt ervoor dat zijn producten niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook ethisch verantwoord zijn. De tapijten worden wereldwijd gebruikt, wat hun positie als betrouwbare partner voor tapijtoplossingen benadrukt.

Voor interieurontwerpers biedt de integratie in de pCon community de mogelijkheid om inspirerende ruimtelijke concepten te ontwikkelen en tegelijkertijd rekening te houden met ecologische verantwoordelijkheid. De duurzame producten helpen ontwerpers bij het creëren van esthetische en ethisch haalbare oplossingen die voldoen aan de hedendaagse eisen van hun klanten.

Ruimte vanaf boven met voorwerpen van Hamelner Teppichwerke

Afbeelding: Hamelner Teppichwerke GmbH & Co. KG

Innovatie

Innovatie is de kern van het bedrijfsconcept. Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling maken de integratie van nieuwe technologieën en materialen mogelijk, zodat de tapijten niet alleen esthetisch maar ook functioneel aantrekkelijk zijn. Er wordt speciale nadruk gelegd op milieuvriendelijke productieprocessen om duurzaamheid te garanderen.

Meubelzaken kunnen indruk maken op hun klanten met de diversiteit van het bedrijf in de pCon community. De mogelijkheid om tapijten aan te passen op basis van individuele behoeften opent nieuwe zakelijke kansen en versterkt de loyaliteit van klanten. De hoge kwaliteit vakmanschap en duidelijke inzet voor duurzaamheid maken de producten van de merken VORWERK en NORDPFEIL een overtuigend verkoopargument.

Ruimte vanaf boven met voorwerpen

Afbeelding: Hamelner Teppichwerke GmbH & Co. KG


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *