Nieuw binnen de pCon.catalog: Nevotex

Een brede selectie van stoffen, leer en materialen van Nevotex is nu gratis te downloaden in pCon.catalog. Lees hieronder hoe de fabrikant zichzelf presenteert.

Nevotex stelt zich voor

lap met stoffen van fabrikant Nevotex

Afbeelding: Nevotex

Eersteklas materialen en accessoires

In de dynamische wereld van interieurontwerp en meubelproductie is Nevotex Europa’s ongeëvenaarde leverancier van stoffen, leer, technische materialen en gereedschappen. Met een geschiedenis van uitgebreide ervaring, deskundige kennis en een niet aflatende passie voor design, kleur en textuur, is Nevotex de bestemming voor professionals in de industrie die op zoek zijn naar eersteklas materialen en accessoires. Hun uitgebreide assortiment omvat duizenden stoffen, leeropties, kunstleer en een reeks accessoires en biedt een uitgebreid aanbod voor architecten, ontwerpers, stoffeerders en meubelfabrikanten.

Verschillende poeven met verschillende stoffen van nevotex

Afbeelding: Nevotex

Nevotex in pCon.catalog

In een belangrijke stap naar digitale toegankelijkheid heeft het bedrijf zich geïntegreerd in pCon.catalog. Deze strategische stap versterkt niet alleen Nevotex’s streven om voorop te blijven lopen in verschillende industrietrends, maar opent ook een wereld aan mogelijkheden voor professionals in het veld. pCon.catalog fungeert nu als een virtuele showcase, waar gebruikers moeiteloos de uitgebreide catalogus kunnen verkennen en hun hoogwaardige materialen naadloos kunnen integreren in hun ontwerpprojecten.

Verschillende stoffen op elkaar in neutrale tinten

Afbeelding: Nevotex

Een hoger niveau

Architecten en ontwerpers hebben nu de middelen om hun creaties naar een hoger niveau te tillen. Nevotex’s materiaalassortiment is niet alleen een bewijs van hun streven naar kwaliteit, maar ook een uitnodiging voor professionals om de grenzen van hun creativiteit te verleggen.

wit kussensloop met label van Nevotex

Afbeelding: Nevotex

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *