Nieuw binnen de pCon community: Pedestal

Configureerbare gegevens van Pedestal zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


Pedestal stelt zich voor

Kamer met rollend tv standaard voor tv scherm van Pedestal

Afbeelding: Ⓒ Pedestal

Wat doet Pedestal?

In de dynamische wereld van interieur design, introduceert de Deense fabrikant Pedestal een uitbarsting van kleur en innovatie in de pCon community. Met hun wortels in de Scandinavische ontwerptraditie combineren de creaties van Pedestal naadloos eenvoud, functionaliteit en esthetische topkwaliteit. Terwijl ze beginnen aan een traject van duurzaamheid, zet de toewijding van het merk aan verantwoorde productie en hoge ethische normen een nieuwe standaard in de industrie.

Bij Pedestal draait het om duurzame ontwerpen. De constante inspanningen van het merk om hun voetafdruk te verbeteren, strenge kwaliteitsnormen voor materialen te hebben en een focus op ethische productiemethoden dragen bij aan een holistische benadering van verantwoorde keuzes. Van zichtbare constructie-elementen tot milieuvriendelijke verpakkingen, Pedestal’s toewijding aan duurzaamheid komt terug in elk facet van hun bedrijf.

vergaderruimte met rollend monitor voor tv scherm van Pedestal

Afbeelding: Ⓒ Pedestal

TV-standaards voor moderne ruimtes

Interieurontwerpers en planners binnen de pCon community hebben nu toegang tot de hoogwaardige TV-standaards van Pedestal. Naast hun opvallende esthetiek, zijn deze stands gemaakt om een leven lang mee te gaan, door middel van topkwaliteit staal. Deze toevoeging biedt een veelzijdige en functionele oplossing voor zowel kantoor- als woonruimteplanning en combineert de kenmerkende eenvoud van het merk met de duurzaamheid die nodig is voor moderne, dynamische omgevingen.

tv- of computerscherm met monitorarm

Afbeelding: Ⓒ Pedestal

Verantwoorde keuzes

De belofte van het bedrijf om verantwoorde keuzes te maken gaat verder dan het productieproces. Met een afkeer van onnodig luchttransport over de hele wereld, zorgt het merk ervoor dat hun verpakkingen een minimum aan luchtruimte bevatten. Deze efficiënte en milieuvriendelijke distributiemethode sluit aan bij het overkoepelende doel van het merk om de impact op het milieu te verkleinen.

Voor diverse omgevingen

De groeiende aanwezigheid van Pedestal strekt zich uit over een uiteenlopende mix van groothandelsaccounts, variërend van enkele van Europa’s grootste detailhandelaren tot eersteklas lifestylewinkels en musea voor moderne kunst. De veelzijdige ontwerpen vinden een plek in diverse omgevingen.

Kortom, Pedestal’s integratie in de pCon community brengt niet alleen een collectie prachtige ontwerpen met zich mee, maar ook een toewijding aan duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit. Hun aanwezigheid heeft de potentie om inspiratie op te wekken en de interieurinrichting te verbeteren, wat vooral aanslaat bij de fantasierijke en creatieve gebruikers op het dynamische pCon platform.

Witte ruimte met rollend tv- of computer scherm

Afbeelding: Ⓒ Pedestal


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *