Nieuwe tutorial pCon.planner PRO: 2D projecties maken

In deze video leggen we uit hoe jij 2D aanzichten van 3D objecten kunt maken met behulp van pCon.planner PRO.


Bij het plannen, documenteren en uitvoeren van projecten spelen 2D-projecties een belangrijke rol. Hiermee kun je gedetailleerde weergaven geven van 3D-modellen, die voor veel professionals als basis dienen. De naadloze overgang van 3D naar 2D zorgt ervoor dat je ontwerpen er niet alleen prachtig uitzien op het scherm, maar ook beschikbaar zijn in de vorm van gedetailleerde tekeningen voor praktische implementatie.

Bekijk de video in het Nederlands of in het Engels.Thumbnail YouTubevideo teken aanzicht maken van 3D objecten met de functie 2D projecties

Waar wil jij nog meer over leren?

Laat vooral in de reacties onder de YouTube video weten waar jij nog meer over wil leren. Op deze manier kunnen wij video’s maken die aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste pCon video’s? Abonneer op ons kanaal en door op het belletje te klikken krijg je als eerste een melding zodra er een nieuwe video online staat.

Bekijk hier de andere video’s van pCon.planner

Wist je dat we ook op TikTok zitten? Op ons TikTok account delen we wekelijks video’s van het pConteam en krijg je tips & tricks over onze producten. Volg ons op TikTok!

Sharing is caring