pCon.cloud X Nestel Kantoorinrichters

De productconfigurator voor op jouw website!


pCon.cloud voor op jouw website

Met het integreren van pCon.cloud geef je jouw website/webshop een boost met de hoogwaardige 3D producten van fabrikanten. Laat de klant op jouw website het product geheel naar wens configureren. Of het nu gaat om een andere stof, kleur of variatie: alles is mogelijk! Doordat de fabrikanten zorgen dat de productdata up-to-date is, hoeft je niet langer data op de website te onderhouden.

pCon.cloud kan makkelijk geïntegreerd worden met platformen zoals Shopify en Magento.

Verhoog de verkoop, reduceer de kosten en verbeter de klantervaring met de online configurator van pCon. Hierdoor lees je de ervaring van Nestel Kantoorinrichters die pCon.cloud hebben geïntegreerd op hun website. Hier kun je na de configuratie het product direct aan je winkelwagen toevoegen.

Lees hieronder de ervaring van Nestel Kantoorinrichters

Wij, Nestel Kantoorinrichters, willen graag klanten en interieurontwerpers de mogelijkheid bieden om meubels precies te configureren zoals ze dat willen. Bij pCon zijn veel meubelfabrikanten aangesloten, en dit worden er steeds meer, hierdoor zijn er veel mogelijkheden.

Sharing is caring