Nieuw binnen de pCon community: KAMO

De configureerbare gegevens van KAMO zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in jouw pCon.applicaties.

Vraag de data aan via pCon.login


KAMO stelt zich voor

KAMO tafels en stoelen in een vergaderruimte

Afbeelding: KAMO

KAMO is een onderscheidend meubelmerk dat sinds 2012 op de markt is. Onze core business is het ontwerpen en produceren van meubilair voor samenwerking. KAMO is gespecialiseerd in het toevoegen van waarde in vergaderruimten, receptieruimten en samenwerkingsruimten.

KAMO is gespecialiseerd in de nieuwe hulpmiddelen

Sinds 2013 hebben we ons gespecialiseerd in meubilair waarin communicatietechnologieën zijn geïntegreerd, zoals videoconferenties, beeldschermen, stemuitwisselingen en veel van de nieuwe hulpmiddelen die in de post-COVID-periode in een stroomversnelling zijn geraakt.

Nieuwe technologieën dankzij het diverse klantenbestand

Het is ook de diversiteit van onze klanten die ons de confrontatie met nieuwe technologieën laat aangaan. We zijn geëvolueerd van een klantenbestand dat voor 100% bestond uit ruimteplanners naar een gemengd klantenbestand van technologie-experts. Het is in deze context dat we de standaardreeksen hebben ontwikkeld die we graag presenteren via pCon.

We werken met alle beschikbare materialen

Wat betreft de materialen die worden gebruikt om onze producten te vervaardigen, werken we met alle materialen die op de markt verkrijgbaar zijn, waaronder melamine, laminaat, PMMA, corian, lak, cabinetry en glas, om er maar een paar te noemen.

Het bedrijf is in Europa in 3 verschillende landen aanwezig: Frankrijk, Spanje en Slowakije.

Grote vergaderruimte met allemaal verplaatsbare elementen

Afbeelding: KAMO


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Ben je nog geen lid van de pCon Community? Ontdek hier hoe je vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring